Tårtor klara! :D

Då är 100 års tårtorna klara. Känns skönt, blev så jävla mycke nu! Skit mycke jobb + få i hop det med tårtona. Bilder på dom kommer senare därför att jag är hos mamma och pappa och har inte kabeln med mig så jag kan ladda in korten. Vart här sen i lördags men på onsdag kan jag äntligen åka hem. Vill träffa mina kissemissar och kramas med Conny ^^.  Men sen blir de att packa väskorna i gen på torsdag, för då ska jag på peace and love och kommer nog inte kunna ta mig hem. Bajs! Vi får hoppas på ett mindre stressigt liv efter det här! ;D Haha!


Nej vet ni nu vad det är daggs för? -Sängen!

Fira höst deprision?

Jag har kommit på en sak. Jag gillar inte midsommar. För det första, vad är det för kul att stå i spö regns och kollar när folk klär stång och reser den? Sen ska man också på det lyssna på dom där jävla midsommar sångerna man hört tusen gånger. Och efter det så är de hysteri.. Vart ska man festa? Och när de är något specielt har man föra förväntningar så de blir oftast inte ens kul. Att man inte lär sig? Och varför ska man fira att det går mot mörkare tider? " -Weei  snart blir vi höst deprimerade i gen. De tar vi en sup på! " Nej, det är inte mycket att fira igentligen. Och ja jag vet, skapligt negativ till något folk tycker är så härligt. Vill ursäkta mig med att jag ahr inte hunnit äta i dag. ;b haha

Aja ha en bra midsommar trotts allt. Jag ska i jalla fall äta pyttipanna nu      ... Sen blir de nog trotts allt den där supen. Så ja kanske kommer ett lite gladare blogg inlägg. ;D haha

Bakning till 100års kalasSkulle ju som sackt baka tårtor till 100års kalas till som var till 22juli. Men blev lite missförstånd. Jag ska baka tårot till 100års kalas men inte till 22Juli utan 23 juni! Lyckat! Så de blev bra stressigt att få i hop allt på så kort tid, nu när det är midsommar och allt. pluss att jag har en massa jobb också. Kronligt! Men det ser ut att lösa sig! :) Man får oppas på det bästa, så önska mig lycka till!

Shopping med ett barn på 21år

I dag drog jag in till stan med Conny. :) Trevligt men mycket ansträngande! xD haha Han klarade 2 affärer innan baby vela ha fika. Jag sa åt han att han får välja vad han vill. Och vad väljer han? - Det störta som han ser, men pillar bort hälften av det för att han inte tycker om! :D Haha! Bubben då! ;D Men sen klarade han av fler affärer med mycke lek! :D haha!
Men lyckades hitta lite.  Ett par legins som ser ut som jeans, en skjorta, och ett par skor.. Gröna! :D Nog för att jag har förbannat mycket skor redan, men kunde inte låta bli att slänga upp kortet! ;D Haha!
Älsklings skorna shortan och legginsen. :)

När jag sitter och knäpper kort på sakerna säger Conny. "-Okej, schyst du knäpper massa kort på dina saker men inget på mig." Så ja fick väll bli ett kort på honom å då! ;DConny nöjd och glad och får vara med på kort! :)

Peace and love

I dag så ringde jobbet. Undra om jag vela jobba i konsumtältet på peace and love och få ett peace and love band! :) Dock 1 timmars pass. Men dom som jobbade förra året där sa att de va rätt roligt endå. :)  Så det är det värt! :) Kan hända att det blev någon emr timme. Men skit samma. :) Det är värt de! ^^  Får ju se Håkan Hellström! :D Någon som längtar? -JAG!  Någon mer som ska till Peace And Love? :)


Och om ca 2 timmar ska jag med bussen. Ska jobba. Lite surt efter som Conny äntligen är ledig i dag och vi har inte hunnit setts. Vaken tid kanske det är högst 2 timmar sen i fredags. Snacka om att gå om varrandra! :| Aja inget att göra åt...

Och emelie? - Vi lär hitta på nått någon dag!  :DEmelie och jag på hippie middag för de nya ettorna när vi gick i början av 3:an.


Måns


Måns som liten. :)


Hum, min lilla måns (min katt) Har vart ute hela natten och hela dagen. Inte sett röken av honom. Visst han brukar vela va ute välldigt mycke men aldrig så här länge och pluss att de är så dåligt väder. :/ Jag vet jag är lite överbeskyddande mot mina kissemissar ;b     ... Men tror ändå jag ska ge mig ut och ta mig en titt efter honom. På med stövlar och paraply. Önska mig lycka till!

Senare:
Satt på mig kläderna och gick ut. Väl ute på trappan står Måns och kollar på mig. d; Haha Så det gick bättre än förväntat xD haha!

Och sen har Petra vart här nu och kikat på film. trevligt. Rätt bra film men dåligt slut! Någon som förlät otrohet. Och det tycker jag är dåligt! Är så fruktansvärt mycket EMOT det! Fy fan säger jag bara!

Äntligen lite socialt folkSjälv i dag också som sagt. Men har bjudit upp Petra i kväll. Så har precis sått och gjort stänger av morotar och gruka vi ska dippa och käka färsk annanas! :D Gott!  Så till det blir de lite film. Villken får vi se, har några nya filmer att välja på! :) Trevligt trevligt efter att ha setat hemma gär totalt isolerad. ;D haha Känns fan som de i bland när man är själv och regnar man vill göra något men kan inte / Årkar inte på grund av piss vädret.

Sen försökte jag även få hit Max, Mickey och Pierre och va med som sällskap. Men Max vela supa och han kunde inte det för att han skulle jobba i morgon då tyckte han de var värdelöst.  Bajs Max!

En andra chans

Sitter man här i gen.. ensam. Conny jobbar natt som han gör hela helgen. Usch de är verkligen gör trist! Så vad gör man då? - Jo, sätter på tv och fastrar framför en film, som jag dock har sett förut. Men som är grymt bra. "En andra chans". För dom som inte sett den så handlar det om en karl som valde kariäran framför en tjej. Sen skickas han och får se hur han kunde ha haft det om han inte gjorde det. Och ja va ska man säga.. Ångest!
Älskar att se sånna filmer som man blir berörd av men lite jobbigt är de å, man blir och tänka så förskräkligt mycket av sånna filmer. Menmen hel klart en bra film!

Så vad ska man göra nu? Någon som har något förslag vad kan kan göra en regningkväll.

Sen kom jag ju på att jag lär ju berätta att jag fått erbjudande att baka tårtor och kakor till 100års kalas. :D Rickigt kul! :D
Nattuggla + midsommar
Japp, som de brukar bli när man inte har nå skola. Vänder på dygnet. de värsta är att jag inte jobbar så mycket tidiga mornar så då kommer ja väll aldrig vända tillbaka de. d; Eller, de kanske är bra å. jag är ju ioför sig mer nattmäniska än morgon människa. Går jag upp tidigt på morgonen försörs hela dagen endå på grund av att man är så trött och sover lite på dagen när man har tid och sommnar tidigt. inga roliga dagar de inte! Då kanske de är bättre så här endå?  -Ja kanske! :)
Tur att killen jobbar natt, då har jag ju nån som jag kan prata i telefonen med i jalla fall. ;D

Och vad ska alla göra i midsommar i gentligen? Något förslag förutsom att sitta ute och dricka öl och grilla? För jag tror inte jag är så sugen på det om det här vädet håller i sig! Jävla spörengn! Jag tänkte precis skriva att jag vill ha ricktig sommar. Men jag suddade genast ut det. För riktig svensk sommar är väll just de här.. regn! Men om man säger så här då jag vill ha en riktigt fin sommar och inte typisk svensk. Tänk vakna på morgonen sätta på sig klänning/bekini och kila ner till sjön!  Underbart!


Fina bilar i Bjurs

Ja i går var jag i bjurs med pojkvännen, Sofia, Axel, Danne Och Björn. Vi åkte dit i axels 2 gammla saabar för att det var en så kallad crousing (eller hur det stavas) där. Om man nu kan kalla det det, ja inte från min sida kanske. d; 

Aja i villket fall, när vi var på väg till bjurs så ja... Vi kom inte långt första gången. ;D Haha En av Axels bilar gick sönder. Och självklart den jag satt i, villken anars?! d;  Vi bestämemr oss för att knuffa bilen till närmaste mack som dock inte låg långt därifrån och det var nedför backe. Vi börjar knuffa och bilen börjar rulla av sig själv. Axel sitter i och kör och Danne och Conny hoppar på kofångaren och står där jag som springer i klackskor och skricker att jag också vill åka men  kan absolut inte hoppa upp på kofångaren. Axel slänger upp dörren och skriker att jag ska hoppa in. Jag tar i och springer. men den jävlen fäller fram sätet så jag får hoppa snett in i baksätet där ligger man i en hög. Haha! :D Där slutat dramat och  vi rullar sackta in på  macken och ringer andra bilen vi också hade som kommer dit så vi kan laga bilen. Det tar ca 30 min bara. Sen bär det av till Bjurs.

Inte mycket till crousing som jag sa. Men fina bilar och lite folk och en conny på spark d;

Sen är jag grymt sugen på något.. Men vad? Ostkaka kanske? Vi får se, ska dra till afären och kika. :)  
Bilen jag åkte med. d;

  
Björd som klätt ut sig till gammal rallyförare och sofia bredvid som kartläsare. :)Conny på spark


Rosor på jobbet + studentBlommorna på bilden har jag gjort av choklad. :)

I går när jag jobbade (på konsum för den som inte vet) så kom chefen men ett förslag som jag tycker lät jätte skoj. ^^  Han frågade nämligen om jag kanske vela stå i butiken och  visa hur man gör marsipanrosor och kycklingar till påsk eller liknande, kanske även bakelser som vi sen skulle sälja. Tyckte jag lät grymt kul. Det är ju ett bra tag kvar till påsk, så vi får se hur de blir med den saken. :D Men tyckte det lätt riktigt kul så tummen upp för de! ;)


Tog i studenten i fredags som ja sa å! :D Roligt fasten de blev så  lång dag! Vår klass skulle ta kort kl 7 på morgonen! :S Och jag som är så förbannat morgontrött lära gå upp kl 4 för att jag har ju en bit till skolan å! Men men, jag kom upp.
De var stim hela dagen så när man väl kom hem och skulle äta tårta kände man hur jävla trött man va.  Så jag somna..
Sov tills de va daggs att dr apå förfest. Väl där får ja höra att typ alla somnat när dom kom hem. :D haha
Var as trött och kunde inte riktigt komma i gång, Så tro det eller ej de enda ja typ tänkte på var sängen den kvällen! :D haha! På studenten liksom! :D haha Det blev en rätt tidig kväll för mig.. Menmen jag är nöjd, jag har ju ändå gått ur skolan! :D

Vår student låt.
Vi kan baka och slackta små kossor
För nu har vi ju fått vårt betyg!
Men ändå så ska vi nu supa
och bli redlösa till vår musik!
              


Jahapp då har även jag skaffat blogg.Japp, då har Matildat skaffat blogg också då. Så då kan man även läsa om mitt liv på internet. Lite patetiskt? - Ja kanske lite. Men i villket fall får den som vill nu göra det. ;b
Jag tog i jalla fall studenten i fredags.  Gick livsmedel, så en och annan tårta komemr nog dycka upp på min blogg, om inte så kommer andra inlägg om mitt liv som ibland kan bli lite snurrigt.. Som min pojkvän sa till mig i dag "Du är lite konstigt, endera är allt bara flumm och på topp, anars är du bara hysteriskt arg på allt. haha" Han sa det dock med en välldigt gullig röst och ironi, men jag tror det beskriver mig välldigt bra igentligen.


... då var mitt första inlägg avklarat. :b

RSS 2.0