Kameran frisk? :D

Okej, har en bra nyhet! :D Ni vet min kamera som jag tappade i sjön?  Den blev ju totalt förstörd. Vi hängde upp den på torkning men inget bra resultat av det. Gick dock att sätta på, men man såg inte vad som var på bilderna. Men i går satt Conny på den och testade för skoj skull. Och vet ni?! - Det blev faktiskt bra bilder i gen! Och den lät inte så där Konstiskt! Den kanske går ett tag till! :D Whi får ha med den lite och se. ^^ Verkar i jalla fall som min stackars kamera blivit frisk. ;D



Jag och Conny var vaken till runt 4. Bara låg och slappa och kolla på tv. Vi hade tänkt ta 4-hjulingen på picknik eller gå på bio. Ingen picknik på grund av växlande väder. Ingen bio för vi hittade ingen vi vela se. Blev att hyra film (Som var skit dålig)  Sen bara held dag/kväll framför tv. :) Mysigt trotts allt!


Idag blir det att jobba 18:00-22:00. Inte så långt pass så det så det sja väll gå bra. :)
Före det blir det nog kupolen på Conny, han har tänkt på att köpa nå nya skor. Så blir att kolla på det. Ett problem bara. Vi kommer gå i skoafärer, sluter väll med att jag har ett par med mig hem! ;/  Ska försöka hålla mig! Håll tummarna! ;)



Thomas Sabo




Adina (
http://lillsmuurfen.blogg.se/) Vela se mitt Thomas Sabo halsband, därför lägger jag ut änu en bild på det. :)  Älskar det här halsbandet!


Dom 2 senaste dagarna har vart rätt okej. Lite fest har de vart. Var helt okej. :)





Fest + Max

Jahaja, nu har man gjort sig iodning. Har precis vart och käka pizza på pizzerian. Tänkte de va lika bra att va lite onyttig i dag efter som det kommer ändå komma in söta drycker som cider i dag och i morgon, så varför skulle inte en pizza få slinka ner?  ;D haha

Sen sa chefen innan han gick hem i går att jag skulle få lite nya arbetsuppgifter. Något mer jag skulle få lära mig. Skoj! :D  Undra va de kan vara. Skulle ta det nästa vecka. ^^ 



Kanske blir en updatering i morgon eller i kväll om kvällen. :)





Just ja, kom på att den här lille max fyllt 21år! :D Grattis till han som även var en del i att jag klarade min förbannade Engelska som jag trillskas med i alla år! :D  Tack för allt maxen och ett stort grattis! :D

Roliga försäljare är ett +.

Var och kikade på mobil i dag, jag och pojkvänen. Men det enda krav jag har är att den är grön. Haha  Menmen älskar den färgen.  Hittade 1 mobil som var grön. Men  försäljaren vägrade nästan sälja den till mig för han tyckte den va så ful för den va grön och tyckte den va kass. :D haha Aja han var skit rolig, skämtade hela tiden om allt. Helt klockren, fler sånna försäljare! :D Köpte dock inte mobilen därför att man lära beställa den och ska ja köpa nått ska jag ha de i handen så man kan pille direkt med det och inte behöva vänta. Hatar att vänta. Ska kika runt på flera.


Sen fick jag precis klara bevis på att en ny kamera är ett måste. Vi satt precis på den och de lät som ja vet inte vad, illa i villket fall. Nått är fel i den, hum  undra varför? ;D haha (Förstår om ni läser inlägget under.) Sen när man tog kort såg man inte överhuvud taget vad det förestälde på kortet. bara sudd och räder. Aja, blir att köpa en kamera å. Finns de någon grön? :D


Ett problem med allt de här. Hur ska jag ha råd?


Galen fiske tur som blev väldigt dyr

Jag har nog aldrig vart med om en så galen fisketur.
Igår var Conny och jag ute och fiskade i gen. Vi tog båten och åkte ut.. Efter inte lång stund alls får han en skit stor gädda och vi gör upptäckten   .... Ingen håv! Jag kommer på den geniala idén att vi tar plast påsen vi har ibåten och tar fisken i. Vi fipplar en lång stund med detta med får tillslut upp den utan att använda påsen som nu även tappat i sjön. Efter som vi inte  hade något att slå ihjäl gädda med tar conny en åra. Där står han och flxar och vinglar. Då kommer jag på att vi kanske behöver påsen om vi får någon mer fisk. Jag tar andra åran försöker fiska upp påsen och får till slut upp den.
Jag bestämmer mig för att ta kort och vänder mig bakot och ska ta väskan. Då märker jag     ... Vart fan är min väska?!
Både jag och conny kollar mot bryggan se om jag glömt den där även båda vet att jag hade den bakom mig. Sen kollar vi åt det hållet det stömmar mot. Och ja mycket ricktigt. Conny skriker "-Den flyter där borta!" Och jag skriker "-Men skynda"
Som tur var det skin så de läckte inte in tatten över drivet fort så den höll sig flytande. Vi skyndar oss dit som är välldigt krongligt. välligt stenigt och jävligt. Jag får upp den och drar upp dragkedjan.      En pool! Jag drar upp kameran och tar ur bateriet. det bara forssa ut vatten ur den! Åhelvete.


Vi tänkte tebax och och fattar hur kul det måste sett ut med kaoset i båten och börjar skratta hysterisk. men bestämmer oss för att fortsätta fiska under skratt. Mer kunde väll inte hända? Eller? -Jo, bara några minuter efteråt fastnar conny med kaststpöt på den stenigaste och jävligaste biten. Fan! Hur gör vi nu? Vi kan inte använda motorn, och inte årorna efter som ena åran är trasig. Vi bestämde oss för att driva dit. Det gick bra tills vi kom hälv vägs. Vi fastande mellan sternarna och stod totalt fast! Båten kunde inte rubbas! Vi skuttar omkring i båten för att få den att lätta på vissa stälen. och tillslut tog vi oss loss. Då kom Conny på den genialaste idén på hela dagen  "Ska vi cykla och hyra film i stället?"  Haha!


... Så någon som har tips på villken kamera man ska köpa nu? ;D
Finns det någon vatten tät? ;D haha


Får ta mig en riktig funderare!

Jag har lite panik. Vad ska jag göra med mitt liv?! Nu sitter jag här och fortfarande är den där nyblivna studenten som är på samma jobb som jag ahde medans jag gick i skolan. Vad vill jag göra nu? Känner att nått måste hända. kan inte gå i samma gammla spå jämt och hålla mig till det trygga. Vad ska jag göra?! Jag känner mig helt borta och en totalt förvirrad med en panik som bara blir starkare! Får ta mig en riktig funderare!
Pansionen är redan klar planerad. Jag ska jag bo i forssacentrum som jag altid sagt och ha kort lockigt hår som alla tanter. jag ska vara tjock och va en ricktig bull mormor. ;D haha Har bara glömt att planera in den här tiden mellan allt i hop! :D Haha!


Har i villket fall förbannat ont i halsen! :S Aaah! Men köpt snuskigt goda halstabletter "Fruity Fresh - Blackcurrant" Har ätit hur många som hellst. Och läste nu på baksidan "Överdrivenkonsumtion kan ha laxerande verkan." Haha Aja nu ska jag fortsätta njuta av mina halstabletter så får vi ta tag i det problemet senare! ;D haha

Deppad, sur, arg och rädd..

Jahapp, nu sitter man här lite små deppad. Och nästan ångrar mina köp som jag skrev om i förra inlägget. Och så såg jag en film som jag hyrt som passade skapligt bra in just i dag. "En shopaholica bekännelser". Handlar om en tjej som inte kan stå i mot att shoppa. Bara handlar och handlar.  Kände mig lite som henne när jag såg den. Varge gång de blir att vänta på bussen köper jag altid nått. Även när jag intalat mig att inte handla. ja då sitter jag där på bussen med mina påsar. Och så även i dag som jag sa. Och solglasögon    ... Varför just solglasögon?!


Sen är jag lite små sur för att jag tänkte ta kort på klädera. (Dock inga speciella kläder, men endå.) Men va fan man pallar inte ha de där tröjorna en sekund på sig nu när de fortfarande inte riktigt är höst än. när de bara är lite så där på grännsen. Man blir ju totalt jävla svettig!



Sen är jag lite små arg på min kamera. Är ju fan värdelös att ta kort med!
    


Och så lite små rädd för att jag har ont i halsen. Sjuk i gen?! -Nej, hoppas de håller sig i hallsen!

Menmen, får bjuda på de här bilderna trotts allt endå. d;



Ekonomisk kris?!

I dag jobbade jag 07:30-14:00. Eller rättare sackt skulle ha gjort. Jag skynda i väg till jobbet, men personen jag skulle öppna med var inte där.  Tiden gick och jag börja tänka om det var jag sov var helt fel ute. Om min klocka gick fel. Ringde hem och fråga. Den gick helt rätt. Fick ringa till personen och fråga var den var. Och det hade blivit en miss och kollat fel på schemat. Efter som jag inte hade nyckel in. satt jag och vänta en timme utanför. Helt okej, satt och läste i en bok och vaknade till. Var faktiskt lite skönt, inte ett dugg kallt heller. ^^


Efter jobbet när jag väntade på bussen så blev de att jag shoppade lite. Hittade 2 tröjor och ett par solglasögon. Bara så där. Jag använder ju aldrig solglasögon passar inte i några! :O Aja så blev det i jalla gall. De var snygga när de hängde där på sin krok. d; haha Sen läser jag i mitt horåskåt (Eller hur de stavas?!)  att jag ska passa mig för inpullsköp för det kan bli en liten ekonomisk kris då. :D haha Lät ju bra! xD


Ska knäppa kort på grejorna senare. Men nu blir det att laga tacos! Mums!


15:00-22:10

Jobbat 15:00-22:00. Kommer kanske en uppdatering efter det. Inte säkert om inte kommer en uppdatering i morgon. :)


Dagen bar i väg lite här och där.

Okej, han inte uppdatera i går om vad min dag bar i väg. Så tänkte göra det nu. Bra va?  :D haha
Istället för en enda lång text tänkte jag lägga ut bilder på jag gjorde med en liten undertext under. :)





Älsko kom på en kanon idé. Vi åker till slusskafét och fikar! :) Här bär de av in till Falun.





Hur fint som hellst där. :) Men glömde helt av att ta ett kort så man såg mer hur det såg ut. Synd nog. :/





Var fullt med de här små fåglarna. :)





Och dom var inte ett dugg blyga. Och gillade kladdkaka! ;D





Som tillexempel. Det kom en fågel och satt sig precis bredvid Conny på räcket.
Så han började mata den med kladdkaka. Och då kom de en hel hög och ställde sig på kö. :D haha





Fick många fina bilder på dem efter som de var totalt oblyga! :D






Sen bar det av in till stan, köpte dock inget. Efter det till city gross för att köpa böcker och mat. :)






Sen hem och göra mat. Vitlöks kykling och ris. Hur gott som hellst! :D Kan lägga ut recept sen om någon är intreserad? :)






Testade även på de här som man sett så mycket reklam för. Helt okej faktiskt! :)
Gott och enkelt när man inte årkar stå och baka! :)
Efter det film med Min Conny och Danne! :)
Nöjd med dagen? -Ja!




Göra på ledig dag?

Hej, nu sitter man här nyvaken och funderar på att börja göra ådning så kan man se var dagen bär av sen.  haha. :D  Men nått vill jag i villket fall göra. Är ju inte ledig så många dagar nu under semster tider.  Så nått ska det nog bli! :)
Med vad?- Det får ni se senare i ett inlägg! :)

totalt ur funktion

Nu sitter man här och fördriver tiden över en ikea katalog och en nudelportion samtidigt som jag klickar runt på internet. Lite seg kväll? - Japp.


Sen gör ju inte saken bättre att min dator är totalt ur fuktion känns det som! :D haha går fna inte att svara på komentarer. står bara att det laddar och så håller de på i all evighet. Så får svara så fort de kommer i gång i gen. :)



Just ja, en sak till. nu vet jag lite mer om bloggtrafik.nu. Är riktigt nöjd med den sidan! :) Bler besökare? Bli medlem på http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Tilda  

max 2 timmar

Villen hemsk natt! Ni minns att jag skrev att jag hade brottom i säng för jag började jobba kl 07:00?  Men när jag väl kom i säng. tror ni jag somnade?! - Nej! Sov max 2 timmar i natt!  Och när man ser tiden bara rinner i väg och de blir bara mindre och mindre tills man ska upp får man sån gräslig panik! Det gör de ju inte lättare att sova precis! :S
Konstigt att jag inte somnat än! Har aldrig haft problem att sova förut. Har kommit nu på sistone lite då och då. Tips?



I vilket fall hade de blivit en liten miss på schemat. Och jag fick sluta en halv timme tidigare. Riktigt snällt och förbanat skönt! Var helt slut i huvudet i slutet. d; 


Och inte nog med för lite sömn i natt       .... när  jag kommit till falun för att ta bussen hem till grycksbo, jag sitter på busshållplattsen.  Och va tror ni händer? - Jo, en jätte läskig alkis kommer och sätter sig vid mig. hörde inte ett ord av vad han sa bara.  "Hej lilla barn" : :S  En jobbar kompis kom förbi precis i rätt tidpunkt och räddade mig. Så förjer jag med henne en bit bort och gömmer mig bakom ett hörn och väntar på bussen. När jag står där i gen åter själv och tänker "förbanat tur jag hade"   ...  Trode jag ja. Då kommer en fram till mig och pratar en massa med mig. Det var bara ett litet problem. Killen pratar engelska och jag kan verkligen inte det! :D haha Aja, bussen kom som tur var välligt snabbt, så behövde inte säga överdrivet mycket och göra bort mig totalt! ;D haha


Det var väll min dag det. varför ska allt elände komma på en och samma gång? d;

Besviken.

Trevlig dag. Men grymt besviken på själva "shoppandet". Som vanligt när man har pengar och känner att man bara måste komma hem med något snyggt. Ja då hittar man inget!


Undvek dock skoafärerna för jag köper jämt skor! Och jag älskar att göra det. Men i dag kände jag att jag lära köpa kläder. Efter flera timmars letande hittade jag i jalla fall en kjol. Sen tog jag till nödlösningen och gick in i en skoaffär och hittade genast ett  par skor också. :)


Så nu lite bilder jag tog snabbt som dock inte blev bra bilder. Helst på kjolen. menmen det får duga tills jag hinner ta en bättre. (Känner jag har brottom i säng börjar jobba kl 07:00 i morgon. d;  Men har man lovat en uppdatering så har man!  ;D  )




Mina skor, som jag var välligt nöjd med.. Kan de inte bli lite kallarne nu?! ;b




Sen kjolen, som inte syns så bra hur den ser ut. ( tog miniatry för det var faktiskt finare och syntes lite mer hur den såg ut i jalla fall. )
Längden är till knäna. Sen tockt band upptil som man knyter till rosett! :D Rätt söt! Stor och puffig! ;)



Blev en snabb updatering. Blir nog en bättre i morgon. :)


Höst plagg på gång

En lampa över huvudet tändes för en liten stund sen. Kom på att lönen har ju trillat in på kontot. Och vad låter bättre än att spendera lite på några nya höst plagg? :D 


Ny uppdatering i kväll med bilder på det nya jag kommer bära i höst! :)


Bloggtrafik.nu

Är inne och kikar igenom sidan Bloggtrafik.nu. Sidan verkar helt okej! Med sidan ska man få fler besökare och det går galant hatt hitta nya favoritbloggar att läsa! :D  Har inte vart medlem så länge än, men än så länge är jag nöjd! :D http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Tilda     Gå in och kika! :)


Gör frukost till en god vana. - Äppelpaj!

Det bästa med att sova hos mamma och pappa är att man kan hitta så mycket gott i kylen! :D Så vetni vad min frukost består av i dag? - Äppelpaj och vaniljsås!
Haha! Hade jag gått i skolan nu och sackt de hade alla bara skakat på huvudet. Dom är vana!   ... Ostkaka, chokladpudding. Ja det kan vara precis vad som hellst bara det är gott! För att trycka i sig en macka på morgonen det går inte! Ucsh och fy!







Göra i dag? - Ingen aning, kom gärna med förslag! :)



Snygg i håret?

ÄNTLIGEN! Har slutat jobbet. Har jobbat jobbigaste skiftet i dag. 10: 45-22:10. Inte det roligaste.


Men hände i villket fan en liten kul sak.  Som alla kanske vet är jag inte nöjd med mitt hår efter senaste klippningen. Så sitter jag i kassan. Allt är som vanligt. Så säger en kund:


- Vad snygg du var i håret.
(Jag blir helt förvånad och säger) - öhm va?!
- Ja du var skit snygg i håret. 
(En som just betalat och packar i sina grejer säger) - Tänkte jag också säga.
- ehm, Tack! :D



Blev jätte förvånad och jätte glad! :D


Längtar till skolan eller inte?




Jadu, nu börjar skolorna dra i gång i gen, och det känns underbart att inte behöva vara en av dem längre som börjar.


Tyckte det passade bra med bilden här ovanför. Är från ibörjan av 3:an. (Emelie och jag. ) 3:orna på livsmedelspogramet på hushagen gör en annan typ av nolllning. En middag!   ... skit kul, ja men för 3:orna inte för de nykomna 1:orna. Man har även teman på dessa middagar, och som det kanske syns på bilden hade vi hippie tema. Det var skoj! :D  
... Men en annan kännsla tar ändå över nu, Skönt att slippa gå dit mer! :D



Men anatar att andra inte tycker som jag?  Skönt att komma tillbax eller inte? Saknar den eller skönt att slippa den?  



Sen har jag fått grännsen till feber i gen. :S Vad är det för fel igentligen?!

Kryssningen!

Okej, kryssningen var lite pensionärs varning. Men de var rätt okej endå! :) Men nästa gång de blir kryssning blir det med båten cinderella, lätt bästa båten med mest ös! :D Men i villket fall så hände det ett par roliga saker. Penionärer är verkligen inte förutsägbara!  Endel försöker vara ungdomliga, en del totala surpuppor och en del hur fräcka som hellst. :D


1. 2 st tanter stannade mig och sa "- Villken snygg kläning! du är skit söt i den!" Det var en vit rätt kort, tajt upptill och vid nertill, men den massa blommor på. Och dom hade dom här typiskt penionärskläderna. Grymt roligt att de sa de. Hade jag inte trott!


2. Gubben som sjöng på "bugg stället" höll på att blinka med ena ögat ni vet? Mot mig hela tiden. Haha! Tror dom dom har någon chans?  :D Haha Kul i villket fall.


3. Dagen efter när vi skulle ta hissen till vårt plan där hytten låg. Så var det lite folk i den som stannade. Så men fanns gott om platts kvar. Så säger pojkvännen "-Ja men här borde vi få platts. Då hör vi en tant muttra välligt fräsigt "-Nej de tror jag inte!"  Haha! Va fan, alla gammla äger att ungdommar visar för lite respekt. Men dom då? Borde man inte få lite respekt tillbax då? Fanns ju gott om platts, de var ju bara för vi var ett ungdomsgäng.


4. Vi satt uppe på däck och kollade på en trubadur. (Dock inte gammal) Men han var grymt bra. Så gick Conny och hämtade en stol och när han var på väg tillbaka så trampade han på en plast bugg. Så säger trubaduren "- Ska du gå på muggen?" Haha! Tyckte det var lite fiffigt! :D haha


5. En  80åring bjöd upp mig att dansa när trubaduren spela. Haha! Så går gubben ner på huk och vickar på rumpan och skakar på benen! :D Haha! Snacka om pigg 80åring! :D haha klockren!


6. På väg av båten står Conny och Danne och pratar så lägger sig en gubbe i. Och han är bara totalt jävla fräck! :D haha! Ricktig ord skitare! :D  Som när han säger till mig. "- Är du tillsammans med den där killen du?" Jag "-Ja?"  Då får jag ett svar som låter så här " - Äsch du skulle få något bättre. Gift dig med mig så kommer du snart att ärva en massa saker. " HAHA! :D Okej? :D  


Blev väll en del händelser till som skulle kunna nämnas. Men dessa var de roligaste. Man kan få sig några goda skratt, med pensionärer! Heja pensionärer! :D


Knäppte inte så mycket kort men några blev det.





Innan vi går på kryssningen, fanns det en båt de gjort om till en bar vi gick och tog en öl eller två på. :)





Conny på bar båten.





Petra och jag gick och tog oss en drick när vi kom. Conny hade jobbat natt och inte hunnit sova nått  nästan lära lägga sig en timme för att årka med. Då blev de lite tjej snack över en drick. :) Trevlig!





Svärmor fyllde år. Så vi fira henne lite. :)  (Syndes inte så bra vad det står med grön text längst ner på bilden men det står " Svärmor ---->"





Hon fick en liten precent av oss som var en tub med en drick i som förestälde en snopp. Det tyckte Conny var roligt! :D haha





När vi sitter dagen efter och kollar på trubaduren. :)





Den duktiga trubaduren. :D





Den fräcka gubben. :D haha!

Kryssning över

Hejhej! :D Kryssnongen är över, och ja jag berättar i morgon om vad jag tyckte. Inte tid nu, har besök av  kompis med barn! :D Sjukt kul! ^^ Så tänkte bara kika in snabbt och skriva de. Bättre uppdatering i morgon! :)

Dagen jag hellst skulle vara utan

Känns lite bättre än sist i jalla fall. Men ändå inte helt bra! :/  Fick inget kort på hur det igentligen ser ut. Ser inte ut som på kortet i verkligheten. Lite bättre än det. Gick bara inte att ta nån jävla bild på det! Aah! Innget går bra för mig i dag!
Absolut inget! Och i morgon ska jag åka på kryssning med pojkvännens familj och grannarna.        ... Hur ska de här gå?




Min dag jag hellst skulle vara utan:
- Kommer till frisören och sätter mig i stolen, då känner jag... Jag är totalt svettig!
- Frisören klipper mig alldeles för kort! + att det står rätt upp på huvudet.
- Vela köpa en locktång som det blir STORA lockar av i dag.  För vela ha lockar i morgon. Men det gick inte.
  1. Har för kort hår
  2. Var ett hårstrå på locktången i förpackningen. (Var bara en kvar) Och undra hur de kom dit. Någon som lämnat tillbax den sen säljer dom den igen?  Ingen aning, men vela inte chansa.
- Färgar håret. Allt går bra tills jag ska skölja ur det. Inge tyck alls i duchen de enda som kommer ut är en enda slapp tunn stråle. jag fick göra så gått de gick. (blir så i bland både i duchen och kranen)
- Blåser håret och plattar. Sen kollar jag på händerna och märker att de är helt svarta. Massa färg kvar! Skit!
- ska ta kort på håret och visa. De går inte! syns inte hur det ser ut igentligen. Bättre kamera och en fotagran? - Ja, tack!
- Ska börja packa. Jag vet att jag har en massa fina kläningar. Men nej tycker inte nått duger. inte lust att ha. Sitter inge bra. Letar igenom allt jag äger och har. Hitta jag nått? - Nej! Resväskan står fortfarande tom.






Min nya halsduk syns i jalla fall. :)


Kan inte bara dagen vara över så de blir i morgon? I morgon är en glad dag! :D


Nyklippt - Stig helmer som hockey proffs?

Ja, då var man nyklippt. Nöjd? - Nej! För hur kan en tjej vara söt i Stig helmers lilla fjonk?
Jag och en kompis pratade häromdagen om att personlig het och kläder/frisyrer hör samman. Som tillexempel jag blir kär i en kille helt vanlig klädstil. Sen plöttsligt början han klä sig som tillexempel punkare. Ja då går man ju in för de och personligheten ändras lite. Blir ju inte samma kille man började tycka om från början.
Och ja, nu när jag har klippt mig så ser jag ut som Stig helmer som hockeyproffs. Ja, det ser alltså ut som jag nästan har hockey frilla med den där fjongen upp mitt  på huvudet. Jag har en oro i magen att jag kommer bli singenl. Haha! Tror inte min kille uppskattar detta. d; Haha!    


... Men som sackt brukar aldrig bli nöjd när frissören fixar håret blir bättre när man får fixa som man vill. Får hoppas på de! (Och jag har dock inte rakat bort håret på sidorna om ni nu trode det, så man får hoppas jag kan fixa till det lilla missnöjet som nu är. ;D haha) 


Kort kommer in senare i dag när jag färgat håret också. :)


Nyklippt och nyfärgat Matilda?

Nu sitter jag här slut och hungrig. Äntligen slutat jobba! :)


I morgon ska jag nog dra ner på stan och kolla om det finns någon klipp tid! :D Hoppashoppashoppas! Ska nog i villket fall färga håret också. Så i morgon kommer det upp lite bilder på en nyklippt och nyfärgad Matilda! :D


Dagen där på blir det kryssning! Wiho, jag längtar hur mycket som hellst! :D


Skriver mer i morgon och lägger upp lite bilder. :)


Har fått tips om hur man kan få grymt mycket fler besökare. Blev precis medlem så får se hur det funkar.
Någon mer som vill testa? :) http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Tilda


11:00-22:10

För en gångs skulle hinner jag med att sitta här innan bussen går. Brukar aldrig jag hinna med! Grymt seg på morgonen. Ska i väg och jobba, 11:00-22:10.

Sitter nu och äter potatisbullar till fruskost. d; haha De är gott det!

Ska nog göra klart de sista och börja dra mig nu.


Ångesten är veck

Då äntligen har jag fixat till min blogg lite smått. Skönt de slipper man få åkngest varge gång man går in och kollar på den! ;D haha!   Skriv gärna en komentar och säg vad ni tycker. Får man fortfarande ångest?  xD


Men får dock ångest av att kolla runt i lägenheten. Borde göra något åt det och röja lite. Men först blir de att äta ett paket nudlar! :D

Tummen upp för modiga killar och tjejer

Glömde berätta en sak i förra inlägget. Det hände en välldigt rolig sak på jobbet i förrgår.


Jag jobbar ju i kassan. Och så kommer en kille och handlar av mig och går ut. Inte mer än så. Men så kommer han in i gen. Och köper nötter så säger han:


- Du vet ett sånt där tillfälle då man gått ut och satt sig i bilen och kommer på "Fan, att jag inte fråga efter hennes nummer!" Det var ett sånt tillfälle nu.


Ricktigt modigt, och så grymt kul! :D Nog för att jag nu har pojkvän redan så blev man ricktigt glad. Gjorde allt lite lättare. :)   Va fan om personen man skulle fråga nu råkade ha pojkvän / Flickvän och man inte får något nummer, så vet man att man gjort personen ricktigt glad endå! :D Man har liksom inget att förlora!  Mer sånt! Och tummen upp för alla killar och tjejer som vågar sig på detta! :D




Kamerasladd hittad!

Jahaja, kamera sladden är hittad. :)  Bra!
Som jag berättade försov jag mig skapligt mycket i onsdags. Och vad tror ni händer på Torsdagen? - Jag försov mig! Bravo Matilda! Men som tur var inte lika mycket som i Onsdags.
Men som tur var slutade dagen skapligt bra. Blev lite fiske i gen. :)  Men den här gången fick Conny fiska han också för en gångs skull. Var nämligen bara han som fick napp och jag behövde ingen hjälp. Men då blev allt trassligt och lite knasigt en då...




    ... Ja, han fick ett välldigt konstigt napp..     En mussla!




Både han och jag blev chockade! Men chocken vände till panik för conny. Kastade ut sitt kast spö (hade samtidigt metspöet i) Och fick napp på metspöet. Där stod han med 2 spön! :D haha




Men så kom äntligen glädjen och han fick en ricktig kanon fisk! :)




Sen i går hade Conny lovat att vi skulle åka till dammsjön. Men när vi vaknade var de inte alls så fint väder vi hoppas på. Men efter som jag verkligen längtat åkte vi dit endå i hopp om finare väder där. (Är trotts allt en bit att åka dit)  Men inte då! Skit kallt blåsigt och absolut ingen sol! Lite bad som trotts mot vädret endå. Men det var ju svinkalt i vattnet å! Fan! Dagen måste göras om med bättre väder.
Emelie och Max som också var med sa att de måste hem senast vid 18-19 någon gång. Men blev tidigare än så vid 14-15 åkte vi hem. Lika bra anars hade vi väll alla frysit i hjäl. dx






Senare på kvällen blev det att ta en öl nere vid sjön och spela kort med Conny, svärmor och svärfar. Efter det blev det att dra till någon typ av fest. En radio kanal som heter wolf fm tror jag hade dragit i gång något med bad och grejer. Dock ingen höjdare. Menmen :) Så jag drog mig hemot och skrev ner det här lite snabbt. Kanske inte världesn intresantaste inläg. Ingen höjdare där heller så! ;D haha


Men nu tror jag jag ska dra mig till sängs. Ruggigt trött!

Fullt upp!

Har haft fullt upp så har int ehaft tid att skriva något. Hade tänkt berätta de jag har att säga nu. Men det får vänta tills i morgon efter som jag tappat bort kamerasladden så jag kan ladda in bilder. Roligare att berätta När man har bilderna! Så ska konsentrera mig på att leta på den. Skriver i morgon! :)



Kram

Från ögon blicket jag slog upp mina..

Dålig dag från ögonblicket jag slog upp ögonen för första gången på morgonen. I det ögonblicket vällde paniken upp i mig och jag insåg att jag hade försåvigt mig!      ... Och inte så lite heller.


Som jag sa i förra inlägget började jag kl 07:00. Och jag måste gå hemme från mammsen och pappsen halv 7 för att hinna.  Jag vaknade halv 7!  I vanliga fall seg som jag är på morgonen brukar de ta 1 och en halv timme för mig att göra i åning mig.  Men nu var de bara att kuta upp. Men viste inte vad jag skulle gö. kuta bara runt runt.  Jag var totalt svettig för febern och jag lära ducha     ..Nej! Jag hinner absolut inte! jag måste gå nu!
Snabbt ducha av kroppen (kunde inte gå så genomsur ett litet ådgärds pogram sattes in ;) ) och dra upp det flottiga håret i en knut slänga i mig en alvedon och cykla i väg, och de var fort! (hittade som tur var mammas cykel) 
Sen kändes de som att bar gick fel. Hinner dock inte säga mer än så för Brorsan väntar otåligt på sitt rum där datorn står inne i. d; 
 
Menmen, måste nog sova nu om jag inte ska försova mig i morgon å. Är jag för trött hör jag inte ens klockan! Inte bra!  Go natt på er! :)


Så jävla typiskt!

Det är så jävla typiskt! Har var slut i kroppen i dag, hade även gränsen till feber i morse. Men när jag har de brukar de inte vara mer än så tar en alvedon sen känner jag inte av det mer.    ... Men inte!


Tog precis tempen (vill tilläga att det är en sån där man tar i rumpan, INTE mysigt!) Och jag hade 37,9. nästan 38 grader. (Tog inte tempen i onödan i alla fall ;) ) Och jag har 3 jobbiga jobb dagar framför mig. i morgon och över morgon 07:00-17:30 dagen därpå 17:00-22:10. Och vet ni vad pricken över i är? -Jag har bara 2 alvedorner. Hur ska jag klara mig i morgon? Suck.






(gammal bild)

Inte en sjukskrivning finns på kartan heller.
Har fått lov att tagit ledigt många gårnger de senste månaderna.
Så nej det vill jag inte.

Så jag får    ... Le och se glad ut.



Nu har de inte gått lång tid sen jag skrev sist, men febern har hunnit höjas sig endå. 38,1 nu. Fan!

kaos eller lyckad dag?



I dag vaknade jag upp i sängen men älsko bredvid mig. Och vi båda två var lediga! Helt underbart! Händer inte ofta nu för tiden. Sen efter vi vaknat till gick han ut och leta mask för vi vela nämligen meta. Så det gjorde vi.
Men efter en stund blev Conny inge vidare glad på mig. Jag ska förklara..



- Jag är livrädd för mask så vem fick byta mask på min? - Jo, Conny
- Jag vill inte dra ut kroken ur fiskens mun så vem fick göra det? - Jo, Conny
-
Jag vill inte dra loss sjögräs/neckrosblad från kroken när jag fastnat i fall jag ska nudda masken så vem fick göra det? - Jo Conny
- Jag fick mest fisk (5aborar och han bara 2 som även de gjorde han grining) på väligt kort tid så + att jag fastnade ett antal gånger i neckrosbladen så någon lära hjälpa. Kan man lista ut vem? - Japp, Conny
-  Någon kom på den geniala ideén att om man både metar och kastar med kast spö borde man få mer napp. Nog fick personen napp, men inte av fisk. Utan i stenar, sjögräs, vass ja allt men inprencip kunde se. :D Villken stakar krake råka ut för detta? - Jo, Conny
- Då ger vi upp       ... eller rättare sackt Conny vela ge upp! :D haha
Underbar dag helt enkelt! ;D   ....Men den vände fort.


Mamma och pappa bor ju i borlänge (jag och Conny grycksbo). Därför lär jag sova hos mamma och pappa ett par dagar efter som jag jobbar i borlänge och har ett par tidiga mornar nu. Så jag gav ett bra förslag som skulle lösa vår kolosala tvätthög vi har. Han skjutsar mig och tvätten till borlänge, för då har jag tid och tvätta ett par dagar nu. Lät skit bra!   ... Tills jag fick höra att de var bada tunna och öl som gällde hos grannarna. Skit! Men inte kan man göra mycket åt saken efter som jag lära åka hit efter som jag börjar kl 7 i morgon.



Men får se framåt, Snart åker vi på kryssing! :D


Kenny Starfighter!

Sett 2 filmer nu. Kenny starfigter pland annat. Filmen då. Sjukt kul! :D Så värdelösa komentarer och citat från tex låt texter. haha!

Nu har vi satt på tv:n och Älsko slog på något värdelöst så jag passade på att gå hit. Men nu ska jag övertala han att byta! :D ^^


Hurra för kassler grantäng!

Jobbat i dag 11:00 - 17:00. Rätt bra med rätt sur tid endå. Behöver inte börja galet tidigt och gå upp galettidigt på morgonen och får kvällen fri. Men man har liksom missat hela dagen! Och i dag var de solsken för  en gång skull och jag missa den bästa solen på hela dagen. Så kan inte avgöra om jag gillar tiden eller inte. Va tycker ni?


I kväll blir de myskväll med film och massa gott med älsko, för en gångs skull! Vi som alltid brukar gå om varrandra med jobben. Men just nu har jag slängt in kasslergratäng. Gott och enkelt! är kanon när man är vrålhungrig och noll energi till att göra något.
Det hurrar vi för!


Oj! Måste kolla sånt det blir bränt! Kram!

totalt utmattad

Totalt utmattad av allt jobb som inte leder någon vart. Så nu blir de nog att hoppa i säng och sussa sött. för i morgon ska jag upp tididigt. Jobb jobb jobb.


Är väll jag som är korkad och inte fixar detta, Så tipps? -Ja, tack!


Tips?

Aah! Jag tror jag blir galen! Försöker fixa till min blogg! Men det går ju totalt skit. Försöker fixa en snygg header. Men hur?! Tips?

Paket öppning!

Då har jag tagit mig tid att ta kort på Presenterna jag fick i 19års present. :)




Örhängen jag fick av svärmor och svärfar. :)





Min grodprins jag fick av mamma och pappa. :)





Och så fick jag äntligen nått att sära upp tårta med (så slipper man ta en matkniv haha) Och så tårts bestick. :) Fick av mamma och pappa men blir väll igentligen av farmor efter som pappa fick det när de delade upp sakerna. :) Tack Framor! <3





Så så mitt underbara Thomas Sabo hallsband. (Själv halsbandet och tilgeling fick jag av mamma och pappa i student present) Och väskaskan fick jag av min baby i 19års present! :D Grön väska passar mig perfekt! :D Finns så grymt många moloker (eller hur de stavas)  att välja bland vill ha alla! Älska!


Sen fick jag även pengar av mammsen och pappsen som jag köpte en grymt fin jacka av och ett hår band. Jackan ser nästan ut lite som en kläning. Ska ta kort på den sen! Grymt fin! ^^

Mycket att göra

Inga bilder än?! - Nä, sorry. Blev för trött och somnade den kvällen jag skulle lägga ut bilder på mina presenter. Sen har jag bara inte haft tid. Har vart i rättvik på classig car week. Och sen har jag även vart på begravning för min kära farmor. :/

Farmor, du kommer alltid finnas hos oss i våra minnen. Sov gott nu! <3


Årkar dock inte ta kort och lägga ut bilder i dag heller. Får bli när jag är utvilad. Men just nu är jag bara totalt slut. Borde kanske krypa ner i sängen och somna till en film. Vad sägs om den  ideén? - Underbart!


Nu kan du äntligen få din frid. Vi ses i himmelen!













RSS 2.0