Kaos kaos kaos

Har vart en lång dag i dag och en besvärlig kväll i går. Hittade nämligen 2 olika lappar med mina jobbtider på i går kväll. Ena hade jag skrivit att jag började kl 12 och på den andr hade jag skrivit 11.  Och efter som jag bor i grycksbo och lär passa in bussar så blev de välldigt krongligt vad jag skulle ställa klockan på. Ställde kl på halv 8 så jag kunde ringa och fråga.  De visade sig att jag började kl 12.  Bra på ett vis dåligt på ett annat! Jag hade alltså gått upp 45 minuter för tidigt. Jag kröp ner i sängen och kände att jag var vrålhungrig. Typiskt! Blir inte ens mysigt att ligga där under sitt varma täcke då! Fan, tog täcket la de i soffan koka mig en kopp kaffe och myste framför tv istället. Toppen start blev det, även fast jag velat sova en stund till.
Åkte till jobbet, jobbade fram till kl 22:10. Skyndade mig till bussen slut och hungrig som jar var. Hoppade på och upptäker till min fasa massa fulla mäniskor som gör ett jävla väsen av sig. Ja ni som jobbat en hel dag och är både hungrig och trött vet att detta roar en inte speciellt mycket.
Jag spanar efter en bra platts   .. 2 helt lediga säten! Toppen jag hoppar in på ena och precis innan jag sätter mig in till fönster upptäcker jag ÖL ÖVER HELA SÄTET! Fan, jag suckar till och känner iritationen komma då jag hör 2 killar bredvid "titta hon sätter sig där"
Jag ger dem en suck och onda ögat.  Sen får man sitta och lyssna på en hel föreläsning som en av killarna berättade för sin kompis om hur skönt tjejer tycker det är med ett finger i rumpan. Okej?! 
Snälla släpp av mig någon gång!  Väl framme i falun väntar en iskal bänk jag ska sitta på i 30min. Skoj!
Fulla människor överrallt, bara bita i hop!
Hemma, ååh äntligen lägga sig och njuta och fixa lite gott att äta. hade handlat hem till något pizza liknande.
Krash!  Den tanken krossad. Han ska spela gittar med sin bror, hans kompis och hans pappa. Detta brukar visserligen vara välldigt trevligt tycker jag. Men i dag hade jag noll årk. Jag gick ner en stund men insåg att för tillfället kan jag inte få någon njutning i något förutom ett tyst rum. Jag behöver vila!
 

Firar med en kopp caffe

Tillslut så drog man ur tummen ur arselet och gjorde allt jag borde göra. Nu har jag vart till affären och så har man städat. Jag har till och med ringt till jobbet och fråga om jag fick vara ledig på söndag efter som det är allahelgona på lördag.  Och vet ni va? - Jag fick vara ledig! :D Ja så nu kan jag kan tända ett ljus för de döda, och ja en och en annan öl också. ;)


Ja, nu när tummen är utraden och alla måsten är borta, kan man stoppa in den igen och göra sånt man vill innan man ska sova. Efter som jag inte brukar ha problem med att sova belönar jag mig med en mysig kopp caffe och forsätter på min stickning. Den där idén jag pratat om. Långt, långt kvar och vet änu inte om det blir bra. Men i tankarna är det en kanon idé ijalla fall. :)


Förvånad?

Ojoj, vad jag borde gå  och handla. Och vad jag borde börja städa.  Men oj, jag fastnade med något så mycket roligare. Förvånad? - Nej inte ett dugg!

Kanon idé!

Som jag skrivit i ett tidigare inlägg så har jag kommit på att jag ska lära mig sticka. Det går bra faktiskt.  Jag satte mig ner för en stund sen och test stickade lite på ingenting specielt. Men så kom jag på en kanon idé vad jag ska göra! :D  Men vad det blir tänker jag inte tala om än..  ;)Mitt goda humör dala genast nerot

I går övningskörde jag före jobbet.  Gick kanon bra. Gick till jobbet med topp humör och en gnutta ont i ryggen. Men mitt goda humör  övervägde allt då.   Mot kvällen och stängningsdags kunde inte mitt goda hurmör hjälpa min ryggvärk eftersom det bara blev värre och värre.  Som tur va årka jag hålla ut utan tablett.

I dag började dagen bra trotts lite ont i ryggen och totalt värkande ben. Hande även lite träningsvärk i går som blivit värre i dag. Gått som en tant. Menmen blivit bättre nu när musklerna fått röra sig lite. Var på gott humör ändå trots mig onda kropp och en välldigt rörig och knäpp dröm.   Fråga pappa om jag fick övningsköra hem så jag slapp ta bussen hem. Först var han inte så pigg att åka så långt men efter min fina komentar till det gav han efter.  - Men ska jag verkligen gå band folk så här, krokig stelbent tand redan vid 19års ålder. Med en stor tung ryggsäck på min onda rygg? 
 Allt gick bra tills vi kom till den sista rondellen.  En gubbe körde totalt fel i den, och hela trafiken stannade upp. Inte mitt fel, lägg märket till de!  Men man blir ändå sur för man vill att allt ska gå kanon när man övningskör. Mitt humör sjönk snabbt och allt gick inte som en danns op rosor efter detta. Ååh, typsikt! Mitt körkort ser direkt så mycket längre bort ut nu! Arg!

Pluss i kanten

Dagens pluss - http://fattybom.blogg.se
Börjat läsa hennes blogg på senaste tiden. Hon gör mig glad!
Varför? - Jo, för hon kan bjuda på sig själv. Det är ett stort pluss. Hon lägger upp bilder som i villket fall jag blir inspererad av. Kläder, smink m.m. Cool tjej och glad tjej som är lätt av inspereras av. I like it! Pluss för dig tjejen!


Jag ska lära mig sticka

Nu är jag i gång med ett en tanke jag haft i många år...   Jag ska lära mig sticka.
Nu tänker ni kanske "Men varför ska du lära dig sticka?"   Och ja, jag förstår er. haha Men det är så att jag har haft en tyg påse med garn och stickningspinnar elelr va de heter sen jag var liten. Fick den av mamma dör att för de första använde hon den inte och för de andra höll jag alltid på att pyssla och greja, och ja garn är väll alltid bra till nått när man pysslar när man är liten.  Och har haft en tanke att lära mig det, för har man alla grejer som behövs, ja då ska man fan kunna å tycker jag. ;)


Så jag började nyss att kika på internett sidor hur man lär sig. Är i gång lite. Proffs? -Nej! haha Följ mig och se om jag lyckas lära mig och göra något snyggt. Man vet aldrig hur det slutar.Just ja, glömde tala om hur det gick med allt jag vela göra i dag. (Lisan nedanför)
Jag han med nästan allt. En sak blev dock halv gjord    ... "Plocka i hop i lägenheten"  Började nämligen plocka i hop, men fastnade framför tv "Unga mödrar"  Riktigt bra pogram. I dag var det en tjej som gick i 9:an och var gravid. Sjlv tycker jag att hon var långt, långt, långt i från mogen för att ha barn. För det första välldigt ung ålder, tror inte man kan ha mognat så mycket för att vara mogen för barn.  Sen berättade hon att hon hade lov nu. Och berättade vad hon gjorde under lovet. Hon tittade mest på tv och tog de lungt, rökte lite och kanske åt. Hallå?! - Det hörs lång väg att hon inte är mogen! sitter och röker och kollar på tv käkar och vill inte göra något.  Hon är ung än, och borde vara det ett tag till. Hon kommer aldrig mer kunna sitta där hela veckan och bara röka och titta på tv.  (och för de andra tycker jag inte man röker när man är gravid!"  Nej, hon förstår nog inte hur mycket hennes liv kommer att förändras. Man får väll bara önska henne ett stort lycka till i hopp om att hon kommer inse vad som komma skall och att hon då mognar.

 


ledig dag, mycket man vill göra

Om jag får säga det själv känner jag mig usel på uppdatering nu. Kan bli så när man inte har ett fullt fungerande internet. Får ta mig en rejäl kik på det sen.


Ledig dag, härligt. Hade tänkt göra en massa. Men som ni kan se härnedan har jag inte kommit specielt långt och klockan har redan dragit i väg och blivit halv 5. Typsikt.  Ska dra på mig tränings kläderna nu och ta en promenad. Snart en bock till på lisan. ;)


Kurs + inte lyckad färgning

Jahaja, kurs för älsko i en vecka nu. Kommer kännas ensamt. Han kommer hem på Fredag. Men jag ska ju jobba också, så det går nog fort.

Färgade även håret i dag   .. Inte bra resultat. Men som tur var köpte jag den jag brukar köpa  också i fall detta skulle hända. Så bara att färga över. :)Starkare än någonsin

Inte varit så värst aktiv. Har hänt en del som rivit upp mycket. Men som nu är helt lagat och lite till. Och ingen kan sära på mig och min bubbis. Vårt förhållande är starkare än någon sin nu när allt är löst.
Den enda frågan som är kvar i mitt huvud är,  Vad ser människor det roliga i att första för andra?

Tycker alla borde tänka till innan det gör något. Sätta sig in i den andres situation! Och vad tjänar man på allt igentligen? Ingenting

Underbar morgon och en underbar kväll! :)

Underbar morgon och kommer bli en underbar kväll!

1 - Vaknade
2 - satt och åt fruckos i lugn och ro.
3 - Tog en promenad i en timme.
4 - kom hem och tog en duch.
5 - Gjorde ådning mig (Ingen broska som det bruka vara)
6 - Gjorde korv med bröd och sitter här och tar det lungt innan man ska gå i väg till jobbet.


I kväll slutar jag kl 22
1 - Går till bussen som går i alldeles lagot tid. Jag behöver alltså inte stå och vänta. (Åker hem till grycksbo i dag)
2 - Conny hämtar mig i falun
3 - Vi kanske skulle åka och Hålla hans kompis lite sällskap.
4 - Blir antagligen en film som vanligt
5 -  Men bäst av allt kommer jag äntligen få träffa min Conny i dag! :D

Ett gott skratt förlänger livet

Ja, tänk att man fick sluta jobbet även i dag. ;D
Sitter just nu och kiar runt på youtube. Och hamnar som vanligt minst en gång på denna vidio nedanför.  Den här jag skrattat åt många gånger, ja kanske för många gånger och fler kommer det bli. Sjukt rolig, tycker jag.  Vad tyker ni? :D
Sovmorgon hemma hos mamma? -Glöm det!

Villken morgon, en morgon jag hellst inte skulle vilja vara  med om.
Sov hos mamma och pappa i dag. Mamma är dagmamma så här får man ingen sovmorgon. Vakna av en massa grin. Inte kunde jag somna om då inte. Men när de väl lugnat ner sig, ja då kör mamma i gång. Sång och danns!
Nu sjungsdet för fulla muggar. Efter många försök att täppa till öronen med täcket ger jag upp och går upp och ducha. Typiskt!

Ack den som ger sig

Slutat jobbet för ett litet tag sen. Utgångskontroll, och självklart gick det bra. :)
Börjar bli trött efter en lång jobbar dag. 12:00-22:10 samma tid i morgon. Så kanske borde gå och lägga mig.
Hade tänkt svara på komentarerna först. Men ser ut att de få bli vid ett senare tillfälle efter som internet kronglar.  Vi får se, för ack den som ger sig! ;D haha  (Eller vad brukar man säga? xD haha)
Lät du henne komma närmare än mig

Var in på en tjejs blogg, hon hade laggt upp ett klipp med en låt av Melissa Horn. Aldrig hört låten förut, kan vara för att jag inte brukar lyssna på henne. Men tror dock jag ska lyssna igenom hennes låtar nu. För denna låt kommer spelas i mina högtalare nu.  Så grymt vacker låt! I like it! :)
Dödsskrik!

Förra inlägget skrev jag om att jag och pojkvän skulle och bada. Men när de va dags att gå upp och åka, då hade stackeren ont i magen. Jag ställde fråga "Ont i magen eller en undanflyckt för att få sova lite till?"


Jag frågade han när han väl kom upp. Ja om du har ont i magen kanske vi inte ska åka och bada? Jo, det kan vi jag har inte ont längre.  Undanflyckt? - Lutar åt det hållet. d;


På kvällen blev det mys med 2 och en halv film. Somnade till den 3:de ... Som jag dock ångrar! För drömde världens madröm. Märkte pokvännen av detta? - Kan man säga efter som jag skrek världens dödsskrik som jag själv vaknade av! :D haha  Men usch va läskikt de va! Tänker dock inte berätta drömmen, efter som det var så jävla läskigt, men när man berättar låter det as töntigt! :D haha
Men somnade om, och vad händer? - En till madröm som är en evighetslångdröm och dubbelt så äklig! Va fan!
Hatar madrömmar! Men det är jag nog absolut inte ensam om! haha


Vad tror ni?

Nu sitter man här gick upp lite i tid för att jag och pojkvännen skulle åka och bada på borlängesävetyrs bad. (Som igentligen inte borde kalla sig "äventyrsbad" rätt dålig faktiskt. menmen va ska man göra om de inte finns något bättre här?)   Men när jag väckte Conny, så har stackaren ont i magen.  Jag sa åt han att vila en stund och började plocka i hop lite av det jag drog fram i går under städningen av sovrum.  Gick in kanske 20 min efteråt. Och fråga om han hade ont i magen.  Han hade visst somnat om men vaknade till och svarade att han inte hade ont i magen.  Så jag sa - Men va bra, ska vi i väg och bada då? Då fick jag svaret - Jag är trött.


Jag vet att han brukar ha ont i magen.. men den här gången verkade de som att de bara var sömn. ;b  Vad tror ni undanflyckt för att få sova lite till? :D

Jag har hittat min älsklings youghurt!

Ååh, jag njuter! Hittade äntligen min älsklings yoghurt!  Yoghurt med smak av kanel och äpple! Och om man sen blandar i lite mussly smakar de som äppelpaj! :D  Tänk er själva att äta "äppelpaj" till både lunch och kvällsmat och ändå inte vara groteskt onyttiga! Toppen kallar jag det! :D Har även tagit kort på sovrumet nu som jag donat i i dag.  Men som alla kanske vet kan man aldrig få med det "fina" och det "mysiga" på en bild. Och det fick även jag inte med.. Så om jag får komentera rummet med hjälv av bara bilderna skulle jag kalla det ohyggligt fult.. 
Så mycket jag kan få med på en bild i vårt trånga sovrum. d:


Mina gardiner. syns dock inte så bra. :/ Synd nog


... Men älskar tyget.  Stort tjock tyg. Och mysiga färger och mönster. Perfekt till ett sovrum. :)


Och så mina kuddisar! :D   Tyckte dock dom såg lite "köks" aktiga ut. Men vela ha dom endå. d;Jag är så nöjd! ... Eller i villket fall nöjdare än före.

Jag är så nöjd!    ... Eller i villket fall nöjdare än före.
Jag har fixat och städat sovrumet.  Köpte nya gardiner i dag och 2 mysiga kuddar. Ja sen var de igång.  Städdade fixade ådning med alla sakertavlor m.m, letade och gjorde matchande dukar till fönsterbrädan och sovrumstbordet som jag förut inte hade någon på, jag skura varendra fläck. :D  Känns skönt! Super mysigt nu.

Kommer upp bild sen? - Ja, kanske. :)


Uppe kvart i 10?!

För första gången på väldigt länge är jag uppe lite före 10! Och för första gången är jag glad för det. Utvilad och pigg. Passar perfekt efter som jag ska jobba i dag. 14:00-22:00. Hela dagen går bort med den tiden, men nu hinner jag göra något litet före. ut och gå kanske? Jätte fint höst väder ute. :)  Klar blå himmel och lite sol. Kan vara skönt att va ute lite innan man ska i väg och jobba :) Ja, jag tror det får bli så. Vi ses, för nu ska träningskläderna på. d;

Lögnen om min och min sambos tidning.


Då sitter man här med 3 små vilda hundar. Har nyss slutat jobbet för ett litet tag sen och har precis ätit lite äppelpaj till lunch, som jag även åt till frukost! Kan det bli bättre? ;b Haha


 

Den vita/svarta och den grå är systers och heter Donya och rambo. Super söta, men den gråna är dock helhisspig och ska se allt, höra allt, låta höggst, busa mest och vara med mest och helt enkelt vara i centrum ... lite för mycket. :D haha Kanske syns på kortet?  :D  Dryg? - Ja, men totalt underbar endå. Ja det är mycket av allt i den hunden och så även personlighet. ;)  Den helsvarta är mammas, lilla engla som så även kallad sorken. ;b
Bus Conny har vart i farten i gen. :D haha  Vi hade fått ett erbjudande av en vän och har fått gratis tidning ett tag nu. Och så ringde tidningen till honom en gång när jag inte var hemma. Och vad han berättat så lät samtalet så här ungefär:


- Hej. Vill ni forsätta ha tidningen? Det är jätte billigt bara 125kr i månaden (mins inte exakt va de skulle bli men lite över 100)
- Ja men det låter ju kanon, det vill ja ha. (för självklart är allt frid och fröjd och jätte bra. :D haha  som de visade sig senare att det inte var, skulle nämligen komma till ytterliga kosnader)


När han berättade det här för mig  kom de bara till en början ut:  - Meen Conny! Vi läser ju aldrig dom endå. och köper när vi vill läsa något.


Conny kom med sitt försvar: Joho! jag läser visst dom! 
Det visade sig dock vara en lögn   ... När han skulle skjuttsa mig en dag hittar jag en mängdtidningar i som han laggt i baksätet och glömt efter han hämtat posten. ... Han ska nu tacka nej till erbjudandet.  d; hahaOtursungen

Sabbt inlägg innan jag drar mig till jobbet.

I går var olyckan framme i gen för pojkvännen. Han gjorde illa sig 3 gånger på max 3 minuter. 
- Går ut ur badrumet och slår i knät i en kant.
- Jag ska lyfta på benet för att ändra sittställning och han får mitt knä mitt i ansiktet efter som han ligger bredvid mig.
- Han drar ner mig i soffan när jag sitter och han ligger för att busa. Och våra huvuden slår i hop. Han får mitt huvud i tinigen och på mig gör de inte specielt ont.Haha allt detta hände på max 5 minuter. hur kan man ha sån otur? Men kul  hade vi åt det sen. :D haha Otursungen! ^^

Tack för en fin helg

Sjukt mysig helg.  Blev att bada tunna med, pojkvännen och hans föräldrar och syster. :) Sen blev det bara en massa film och mys! :) Mysigaste helgen på länge.  Åkte även in till rusta och köpte ny skurhink och mopp. Ett grönt kitt! I like it! ;b   Tycker nästan att det var bra att vår gick sönder så jag kunde köpa den här nya. Sjukt fin! :D  Haha!   Gillar man grönt så gör man. ;)


Jag är glad och vill bra tacka för en fin helg. :)


Jag blir hellre ensam än, lycklig med nån annan!Erkännande om studsbollen i ögat!

I går när jag låg och försökte sova.  Började jag tänka på en sak som hände när jag var mindre. Jag började skratta för mig själv. Kände mig as fånig och skrattade änu mer    ... Helt själv! :D haha
Men låg och tänkte på vad som hände på en rast i lågstadiet. Vi skastade studsboll till varrandra. allt var frit och fröjd tills olyckan hände    ... Jag fick den i ögat! Och inte nog med det jag svimmade desutom! :D haha Kompisarna fattade ingenting vad som hände, de har berättat i efter hand att de såg mig bara lägga mig på marken. Då gick de närmare och bara kollade på mig. Till slut vaknade jag väll i gen då. Vi skrattade lite och de ringde in och vi gick in på lektion.  Hahah! låter de inte stört! Ringer in vi vi skiter i att jag just svimmade och går in på lektion!  Och mina kompisar förstod först inte att jag svimma så dåm kollade på mig tills jag vaknade! :D hahaha!  Man är ju så kort tänkt när man var lite, och jag kan bara inte låta bli att skratta när jag tänker på det. Sjukt kul! :D

Håll ögonen öppna.

Som jag sagt kommer det bli dålig uppdatering några dagar.  Jobbar hela nästa vecka endas ledig Tisdag och Söndag. Kanske kan komma upp någt inlägg då och då. Det visar sig. Men kommer som sackt vi välldigt tunt om det veckan som kommer. Men hoppas ni håller ögonen öppna efter inlägg. :)


I kväll kanske det blir att äta tacos och bada tunna med Pojkvännen och svärföräldrarna. Mysigt. ^^  Får se hur det blir. :)  Kan va skönt med lite avslappning efter 2 otroligt stressiga jobb dagar. Mycket skoj har dock hänt också där. Sånt som gör att man årkar. Ett skratt kan ge en mer energi än vad man tror. :)Olyckan har vart framme

Kommer bli lite dålig uppdatering i gen nu. Skriver så fort jag har tid eller helt enkelt har något att skriva. Kommer jobba mycket därför denna dåliga uppdatering som kommer. Men nu är ni förberedda i jalla fall. d;


Härom dagen kom pojkvännen hem efter ha jobbat natt. Snort trött som han var vela han bara gå raka vägen in i sovrumet och lägga sig. Men den planen spricker redan innan för lägenhetens dörr. Katten vill ut och han måste gå ända ner och släppa ut den. Han kommer på den iden att bara släppa ut den i trappan och hoppas på att dörren står öppen ner. Inte snällt, jag vet och skäller på han varge gång han gör så! Men den här gången lärde han sig nog en läxa. :) (Vi bor alltså inte i en vanlig lägenhet utan det är 2 lägenheter ovanför ett hus och dom 2 lägenheterna har en egen trapp ut.)  I villket fall på morgonen när han går ut i trappuppgången upptäker han till sin fasa att katten har råkat pinkat. Han tog hink och mopp och skulle torka upp det. Men då kom olyckan fram!  Den där saken som sitter på hinken som man brer ur moppen i går sönder och trillar ner i hinken  och slår upp ett stort hål i hinkens sida och allt vatten rinner ut! -Ååh nej!  Han får nu ta handuk och torka upp ALLT vatten och kattkiss efter som han inte har någon mopp. Haha! Hoppas han lärde sig något av det. Inga katter i trappuppgången mer! :)
 

Den här morgonen var dock bättre. Efter som jag vart morta ett par dagar nu så var det underbart när Conny kom in och väkte mig i morse. Mn han inte träffas så mycket efter som han skulle jobba igen. Äve fast han vart en liten retsticka i dag, har dagen vart underbar. :)


- Men Conny, du vet ju att jag blir arg när du gör så. Varför gör du det då?
- Förlåt, men de är så kul när du är arg. Du ser så söt ut.Inte vad man vill höra när man är arg. ;D Haha Sötunge!


Respektlöst!

Dagen blev långt i från som tänkt, men helt okej endå. Trode för detförsta det skulle vara mycket folk på körskolan. Men inte. Nästan ingen där på helatiden jag var där. Skönt! :) Dock satt det en och pratade i telefonen helatiden. Tycker det är extremt respektlöst när folk försöker sitta och plugga. Det är ett sånt jävla störmoment! Blir så arg.
Men det gick rätt bra endå. Höll ju på mycket förut innan jag lära lägga körkortet på is på grund av för mycket skola och jobb. Trode jag hade glömt av allt nästan. Men inte det satt skapligt endå. :)


Sen hadejag tänkt ta en promenad med Micka och sen sola. Blev inte så började regna och vi ställde in promenaden. Och årkade inte ta mig till solningen. Så blev ett varmt skumbad istället! Grymt skönt! Får passa på att göra sånt medans jag är hos mamma och pappa som har badkar. ^^ 


Nu håller mamma på med ungspankaka med hemma gjord blåbärs sylt. Gott ska det
bli!
Vaka för sent

Typsikt vaknade nu. Jag som för en gångs skull skulle gå upp tidigt för att dra till körskolan mendans de inte var så mycket folk. Menmen, får ta och pallra mig i väg nu i stället. Blir kanske att ta en solning också. Blev så sugen efteratt ha läst att en tjej gjorde det häromdag. Det är ju så avslappnande. :)


Halva dagen jobb, halva dagen kanon! :)

Nu har jag kommit hem till mamma och pappa för dagen och gör kväller. Jobbat 11- 17. Sen hem käkat sen traska i väg för att ta en promenad på 1 timme med Micka. :) Var verkligen grymt skoj. Snacka gammla minnen. Haha! Vet inte hur många gånger man kan skratta åt sånt! :D Efter det bar det av hem till henne. Vårt babblande fortsatte i evigheter tills jag bestämde mig för att dra mig hemåt.
Mamma fick hämta mig, hatar att gå i mörker själv! Usch för det! 
Och ja, nu är jag några gardiner rikare efter att mamma lurat på mig det ena efter det andra  efter totalt rensning hon gjort. d; Menmen Får tacka och ta i mot. :)

Taggad

Funderar på att krypa ner i sängen. Tidigt? - Ja kanske. Men inte för mig. Haha Jag kan nog sova hur mycket som helst och får jag inte sova så mycket som jag vill (som är välldigt mycket d;)  blir jag inte roligt att vara i närheten av.  Och jag både vill och måste vara pigg och glad i morgon. Ska upp tidigt och jobba. Sen blir det att ta en promenad med en kompis. Jag är taggad efter att ha setat framför datorn hela helgen! ;D haha
Läskigt + Blomman av Conny ^^

Just ja glömt att berätta en sak.

Här om dagen när jag satt vid datorn. Jag hade tv på i samma rum och en lapma bredvid mig lysande.  Så plöttskigt stängdes tv av     ... sen lampan.  Jag blev först skit rädd. Men förstod inners inne att de var en propp. Men var ändå lite små rädd. Så jag tog upp telefonen och ringde Conny som var hos en kompis.

- Hej vad gör du?
- Är hos Axel. Va då da?
- Öhm, jahaja      ... Hum, jag skulle be dig köpa propp men de behövs nog inte längre.Ja för precis när jag skulle fråga satts tv och lamporna på.  Då blev ja lite rädd i gen. Men måste blivit fel på nå ledningar.  Men blev lite otäkt endå! ;bSen kanske jag ska passa på att lägga upp bilden på  blomman jag fick av Conny. Dock inte så bra bild.Även kvällen gick åt skogen

Och nej dagen blev inte bättre. Skulle jag hjälpa en tjej att designa hennes blogg. Men kom halvägs sen gav internet upp. Kunde va inne på msn, men kunde inte vara inne på internetsidor. Och en kompis sa att jag lära starta om modemet. Men efter som klockan var så mycket kunde jag inte göra det för det står nere hos grannarna. Ååh, blir så matt!  Så får göra hennes blogg i dag i stället. :) Villken jävla dag!

Lägenheten + Designa blogg

Tänkte ladda upp lite bilder och visa hur jag och pojkvännen bor. Inte det finaste kanske efter som vi inte har den ekonimin att fixa till det så som vi vill ha det. Men det är i villket fall så här vi bor. :) Dock inga bra bilder. Ser ju aldrig lika dant ut på bild som i verkligheten. Menmen här är bilderna...

(dock inga bilder på badrum, och hallen på grund av att blir inga bra vinklar. får inte med helheten.  menmen ni får se lite. :) )


Först lite bilder på köket. :)


Lära lägga upp en bild på min älskade ljusstake också. Tycker den är så söt. ^^

Och vardagsrumet


Och här sitter jag och bloggar. :)


Och sovrumetNej, nu ska jag hjälpa en tjej att designa hennes blogg. Önska mig lycka till! :)

Urusen start på dagen

Ingen bra start på morgonen om man säger så.
För det första drömde jag en maddröm. Ja sen blir jag väckt av pojkvännen som vela att jag skulle gå upp med honom för han ska i väg och jobba om bara någon timme. Det var väll helt okej. Sen börjar de bli diskution om villken mat. Fiskgratäng kom vi pram till. Men sen blev det knivigt. Jag älskar mammas och hans älskar sin mammas. Och ingen av oss har smakat den andras då är de självklart att man vill ha sin. haha Så blev lite småsurigt, så jag gav väll med mig att vi gör den han vela ha. Kan bli gott, aldrig smakat ju. :) Menmen, surheten hänger kvar i luften. Drygt!
Sen nu skulle jag ladda bilder. Viste att kamerat just setet på laddning. perfekt! Nej då, den var sten död! :S Allt är nog inte ricktigt återställt i den efter doppet i sjön. ;D haha
Bra morgon? - Nej! Oroligt hur dagen ska bli efter dena start. ;D hahaNu sitter jag här och äter frukost som tröst   ... Caffe latte och godis. ;bBara en kort stund efter och det blir änu ett misstag på dagen.Conny skulle laga maten i dag medan jag plockade lite. Desto emr klockan blev desto stssad blev han. Till slut sa han:  - Äsch nu får det va klart. Men när vi börjat äta märkte vi att riset var långt i från klart. Efter som han ska jobba han vi inte göra något åt de, vi åt och låssades som ingenting. haha    Inte bra att laga mat när man inte har så mycket tid! d;


Interjuvad på bussen

Berättade förut om en mupp som satt sig bredvid mig på bussen och frågade ut mig om allt, ja precis allt! Om jag stod med i telefonkatalogen vad hela min familj bodde, jobbade med ålder. Ja men han frågade mig om allt man kan tänka sig och lite till. Och vad hände i dag? - Jo samma person satt sig bredvid mig och frågade ut mig om precis samma saker. Haha  Som en gång blev jag ricktigt full i skratt

- Har du körkort?
- Nepp, men på god väg.
- Kommer du klara frågorna då?
- Ja, det får man hoppas.
- Nej, de tror jag inte du kommer göra.
- Nehep? :Ohaha!  tack för stöttandet! :D haha


Jag är en ricktig liten slarver!
Blir så matt på mig själv. Packade för att åka till mamma och pappa. Tog med mig kamerasladden så jag skulle kunna föra in bilderna på vårt nya vardagsrumsbordet och vår nya bil. Men jag glömde så klart kameran. Jag är en ricktig liten slarver!
I dag drog jag på mig en ansiskmask. (Sån som torkar så drar man bort. Ser ju ut som man drar bort skin)  Men står och ska dra bort det i badrumet då min pojkvän kommer in. Han har vart och köppt blommor! Du är väll för söt! :) Dock vela han inte puss mig efter som jag såg så läskig ut! :D Haha!


Skulle vara glad med lite hjälp.

Okej, ni måste hälpa mig. Villken header ska jag ha?  Den jag bytt till nu eller min gammla?
Jag har beslutsångest så skulle vara bra med lite hjälp. :)

Lång kväll

Blev att jag var uppe lite väl sent i går. Fastande totalt vid datorn. Tillslut hörde jag ett knäpp och blev lite små rädd och kollade på klockan      .... nästan 4! 
Blev lite små rädd och beslöt mig att gå att lägga mig. Så fort jag la mig, bara dog jag! :D  Skönt när det blir så, bara blundar och sommnar direkt!  Nog för det oftast är så för mig, och det är jag glad över! ;)
Satt i villket fall och pillade med en ny header. inte klar. Men är inte säker på om jag ska byta heller så. De visar sig!  :)
Nya bilder

Okej, nu kan jag lägga upp bilder på nästan allt jag lovat.
Kavajen, hårband och min älskade tvättmaskin.
Bilen och bordet får bli i morgon. Bordet har vi inte ställt inte hunnit ställt ordning faktiskt. Och bilen är helt enkelt inte hemma. Conny har den till jobbet. Det kommer upp i morgon. :)


Här är bilderna som lovat. :)


Mitt hårband, dock ingen bra bildOch min nya älskling. Tvättmaskinen!  (Och jag vet det där gröna, skyddsplasten är kvar. För tänker inte ta bort den, då blir det hel vitt. Och nej tack, inte om jag ha ha det i min favoritfärg Grön! :D)

Hela kittet, kavaj, nytt line hårband. :)
 

Kavajen i gen. :)


Sen funderar jag på ny header. Vad tycker ni?


RSS 2.0