Trött på Hänt extra

i bland är det svårt att få tiden att räcka till. Därför grymt tunt med inläg på sensate tiden, eller rättare sackt vart helt tomt på inlägg! ;b
Men har en ursäkt, jobbat ruskigt mycket senste dagarna och har därför inte kunnat ova hemma utan lära sovit hos mamma och pappa. Den lilla stunden jag inte jobbat har jag inte haft tillgång till dator efter som lille brorsan stänkt in sig i sitt rum med den. ;D Så ligger det till.


Måste bara berätta en sak. Ni vet tidningen "Hänt extra"  Fy fan va dom kan få till rubriker...   Dock gillar jag det inte.  Dom gör det på ett så jävla fult sätt, att få något enormt värdelöst som man inte ens behövt nämt att låta fantastikt stort. Som den största rubriken på framsidan på tidningen som säljs nu.  "Därför lämnar Niclas Laila Bagge Berättar själv (Pil mot Niclas)!"  - Och ja? Kan någon gissa?  Han ska bara bort och jobba utomlands i någon  vecka. Och detta har han tydligen skrivit på facebook.
Men herre gud, nödvänigt att skriva i tidningen?! Nej.


För det andra fick jag en komentar till mitt inlägg om Caffe Latte. Att det ser så mysigt ut att gå runt med en caffe i handen. Och det tycker jag med. Men varför?! Har någon någon sorts förklaring på det? :O
 

Kommentarer
Postat av: andrea

sv: heeh jag vet :O Nej , precis! Det suger att inte gilla kaffe alltså :/

2009-09-09 @ 17:53:16
URL: http://andrealm.blogg.se/
Postat av: amanda

ja det ser faktiskt mysigt ut, varför vet jag inte. kanske att det är lite utav en innegrej och ser så här typ inne ut. d:

2009-09-10 @ 00:21:07
URL: http://amandaandersson.blogg.se/
Postat av: TOBBE

jag läser inte äns dem där tidningarna ;) hälften av de skriver är bara falskt.

2009-09-10 @ 17:44:40
URL: http://tobiasson.blogg.se/
Postat av: Johanna

sv: tack:)

2009-09-10 @ 17:51:27
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: R E B E C C A

SV: tack ska du ha! :D <3

2009-09-10 @ 17:58:15
URL: http://satiine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn?
Bli i håg kommen?

URL/Bloggadress:

Uppskattar din åsikt

Trackback
RSS 2.0