Tidig uppstidning

I morgon blir det tidig uppstigning för mig. Jobba? - Nej, jag har körtid. Ja, jag vet jag får skylla mig själv då. Men man får se det från den ljusa sidan. Hade jag inte tagit så tidigt som jag gjort ( 08:40 ) ja då hade dagen gått åt att gå upp, åka buss till Borlänge för att kö, åka hem och lägga mig. Det låter inte speciellt kul. Nej, så jag känner mig rätt nöjd ändå. :) Skulle vara tacksam om ni önskade mig lycka till, för sist gick ju allt åt skogen. ;b(Står i ett äldre inlägg)


Ha en trevlig kväll!


Underbart!

Vilken underbarkänsla! :D Städning klar! I princip i vilket fall. Lite små saker jag ska göra i morgon. ^^
Känns rent och fräst här hemma, jag älskar det! :)

Jag har:
- rensat kylskåpet & kastat lite skräp (pojkvännen gjorde de innan han blev i väg skickad till en kompis haha)
- dammat
- skurat & skrubbat här och var
- dragit fram soffan och gjort rent bakom och under
- plockat bort onödiga saker som stod framme
- Bytt och strukit gardiner
- tagit fram ljusstakarna


Rock this party!

Ja storstädning på g. Men som de alltid blir för mig. Jag kan inte hålla mig på ett ställa och städa klart det rummet utan det ligger utdraget och halvklara saker överalt i hela lägenheten. Snälla snart måste någon skrika på mig att sluta. Kasta ut pojkvännen har jag också så jag får städa ifred. :D haha Skickade i väg han till en kompis, och ja om man säger så så var han inte sen till att tacka ja till det. Tog max 3 min innan han åkt. Han är nog bara glad att slippa städningen. :D haha


Hittade en gammal låt som man blir galet pepp av. Rock this party!


Städning i mängder

Sådär, då är man lite ledig. Så i dag blir det en storstädning och lite julpyntning. Skruning, damning, byte av garndiner, pyntning av alla desslag och enorm tvätthög som ska tas hand om, ja här ska bli snyggt! :D



Inte ricktigt klar

Bloggen är inte ricktigt återställd än. Och Ska jobba 3 långa dagar. Börjar för tidigt för att honna med på morgonen och slutar för sent för att hinna med. Jag hoppas ni kan ha förståelse så ska jag fixa till min nu så kallade fula blogg så fort jag får tid. Så än än gång - Ursäckta röran.

Ursäkta röran

Som alla ser min blogg lite huller om buller ut. Jag håller på att greja i kodmallarna. Därför denna röran. Ska årdna upp det så fort som möjligt så - Ursäkta röran!

Söta?

Håller på att göra ådning mig till jag ska i väg på öppet hus och kika på brollan. Passade då på att ta kort på mina nya örhängen. :) Söta?





Smärta!

Nu kan jag inte låta bli att beklaga mig längre!  jag har så frukstansvärt ont i munnen. Ja en viss tjej håller på att få visdomständer. Och kan det vara jag? - Ja! Inga tvivel om det! för ett par veckor sen fick jag den på ena  sidan. De gick rätt lung till. Hade fruktansvärt ont i en dag. Sen helt okej. Men på den här sidan. Tar smärtan aldrig slut?!  Det gör nå så grymt ont och har gjort det i flera dager med växelvis mer och mindre smärta. Och nu känns de som om lite av insidan av kinden är uppsvullen. Någon som har något tips vad jag ska göra?


Mums!

kikade runt på internet och hittade denna sida http://www.coolstuff.se/  Fanns lite roliga grejer att kika. på Till exempel ett par shotsglas av polkagris! :D  Smaskens!



Önska mig lycka till?

Okej, jag gör ett nytt försök i dag. Hoppas inte allt bara försvinner i dag i gen. Blir så matt!


I går så jobbade jag. Efter det blev det körskolan. Duktig tjej! :) Ja och jag bokade till och med en körlektion! Änu duktigare tjej! :D Ja för det är så. Att det har gått skit bra att köra hemma. Sen senast jag kom till körskolan krossades allt som har me dkörkort att göra. Ja, för precis allt gick fel när ja körde. Växlarna kom inte riktig i, glömde sätta på elelr stänga av blinkersen, glömde lite regler hit och dit och sen är de ett jävla fräs i dom bilarna där så de blev så där ni vi "wooow, tvärbroms".  Ja, tänk själva. Allt gick fel som kunde gått fel!  Men nu har jag tagit modet till mig att boka en ny tid. Önska mig lycka till?



Efter det tog jag bussen hem. Köpte ett par supersöta örhängen. Små rosa rosetter. ^^ (bild kommer sen)


I dag blir det öppethus på hushagsgymnasiet. Lova mamma att följa med, efter som brosan är med och hon vill inte gå dit själv. Så blir att dra till Borlänge senare. :)


Ha en trevlig dag.


En sak till. Jag satt mig just och skulle svara på komentarer. Så märker jag. Villka har ja svarat på och inte?  Vet att ja läst de, men vart så slarvig på sistone och helt tappat bort villka som jag svarat på. Får ursäkta om jag svara på samma en gång till.


Jag blir så matt.

Vad trött man blir!  Jag är ruskigt trött men tänkte ändå ge er en uppdatering och svara på era komentarer. Jag skriver ett inlägg    ... Men vad händer?! - Jo, eller ja fattar inte hur de kunde hända. i villket fall så trycker jag på spara och publicera. Och de enda som händer är att jag loggas ut! Va?! Ja, det sparades inte ens på arkiv! Blir så matt. På grund av detta så tar nog tröttheten över. Får se om det blir i kväll eller i morgon. Sorry

...

Jag känner mig helt tom på ord just nu, ja jag känner mig lite som ett frågetecken.  Så jag tror inte jag får ur mig något vettigt idag. 


Bättre uppdatering i morgon


Dags att jobba

Då är det dags att börja dra sig till bussen. Ska i väg och jobba.


Ha en trevlig dag! :)





Jag innan jobbet.



Påminnelse!

Påminnelse!  Glöm inte din bloggadres! Har vart för många som glömt denna på sistone. Därför får ni inget svar. Titta alltid en extra gång om du skrivit i den!


Helt otroligt!

Blev ingen varm choklad av mig till min Conny i morse. Lade mig lite väl sent för de. Kom inte upp 11 heller och knappt nu heller så. d; Menmen kommer väll fler gånger.



Ni måste bara er en kik på denna grabb! Helt fantastisk! Sjunger låten A Whole New World från aladdin. Och han sjunger både stämman för tjejen och killen. Helt otrolig! Ta en titt, ni kommer bli förvånade! :D



Ett mästerverk? haha

Ja, när man börjar rita i panit vet man att man borde lägga sig.
En snabb bild i paint kan se ut så här.  Haha!



 

Mästerverk?  ;D haha


Nej ni, nu ska nattugglan sova. God natt på er! ;)



Gå och hyra film? - ja en bit kanske?

I dag började ju pojkvännen välligt sent mot vad han brukar   ... 23:00.  Så vid 18 kom vi på idén att gå till macken och hyra film. Ja, vi skulle faktiskt gå dit för en gångs skull. Väl utanför dörren så upptäcker vi  att det regnar. Men har vi paraply så blir det säkert mysig promenad en då. Vi springer upp och hämtar och påbörjar vår promenad.  När vi kommit halvvägs säger Conny - Ska vi inte gå tillbaka och ta bilen i stället.  och så får de bli. Haha  Vi hyr i villket fall "17 again". Måste bara tillägga att pojkvännen var dock inte så imponerad av det film valet. Och man fick komentaren "Du vill bara se den filmen för du tycker han är snygg!" ett par gånger. Haha  Filmen var i villket fall bra. Kanske inte en wow upplevelse, men helt klart godkänd. ;)







Och som jag skrev i förra inläget att bjuda älsklingen på lite varmchoklad när han kommer hem i morgon bitti ser tveksamt ut nu. Tänkte de skulle bli en tidig kväll idag, men så blev det självklart inte. Klockan har redan slagit halv 2 och jag kommer nog inte upp i morgon bitti. d;


Stackaren behöver varm choklad

Har setat och kikat på lite kläder på internet. Och det är ju så mycket man vill ha! :D Tänkte först lägga upp en bild på något. Men tyvär kunde inte bestämma vad jag skulle lägga upp. Haha


Anars blir det nog en tidig kväll för mig i dag. Conny är ju på jobbet, så ingen att prata med här hemma. Stackarn måste stå ute i regnet hela natten och vakta. Kommer hem kl 7 i morgon bitti. Får nästan gå upp och göra en varm choklad åt han då. ^^ Får se bara om årken finns, eller om jag kan övervinna min trötthet. ;D haha




Ha en trevlig kväll.

Sen kväll igår

Som vanligt råkade Jag och Conny fastna framför tv i går kväll. Och kom inte insäng förens ca 20 i 5. Obs, lite sent kanske! Det konstiga är att jag vaknade lite före 1. Jag är förånad. Skulle vanligt vis vakna någpn gång vid 3 om inte senare! :O menmen, bra att det inte blev så då.  Pojkvännen ligger dock och sover än, men det kan han dock ta och göra ett par timmar till. Han ska ju ändå jobba natt så. d; Så vad vela jag komma fram till i det här inläget då? - Ja du, fråga inte mig. att det blev en sen kväll kanske? d;



Emelie&Max

Emelie och hennes pojkvän var här och hälsade på i dag. Trevligt trevligt. Har ju inte sett dem på år och dag känns de som. Vi hade dock inte så mycket att göra. Spela lite kort, "med andra ord" ett spel dom hade med sig Blev även lite supermario på mitt 28bitars.  Så vad har vi lärt oss av detta? - Man kan ha trevligt även fast man har rätt tråkigt. :)





Emelie och Max.

Nytt diadem + linne

Dåså, då har matilda varit duktig och tagit lite kort.
Mitt nya linne och diadem. :)
















Jul, nu?!

Julen närmar sig med storm steg. Verkar som det i butiker i villket fall, julpynt, glögg till och med julskinka! Ja allt som hör julen till. Nu?! Redan?! Ja verkar som det, för att matcha in i denna tidiga jul hysteri har jag köppt blåbär och lingon glögg som jag nu sitter och dricker. Funderar även starkt på att sätta på julmusik. Gör man sånt själv kan man ju inte bli ireterad på denna tidiga jul.  ;)



Ja och varför inte önska alla en trevlig jul redan. (Som jag faktiskt hört människor säga redan också) 


Pluss i kanten

Nu sitter man här, har vaknat för ca 40 minuter. Ska väll ta mig nått att käka sen raka vägen in i duchen. Ska i väg och jobba.  Det som är posetivt med denna dag är att jag kan åka hem, och behöver inte sova kvar hos mammsen på fredagar. Det är enda dagen de går buss enda hem så sent! :D Pluss i kanten.  Är dock inte hamma förens halv 12, menmen de ska nog gå bra. :)


Måste slänga i mig nå mat nu.

Minus med mens

Nu sitter man hemma efter sin kosrta vistelse i Borlänge sen igår.
Jag känner mig super trött, super nöjd och super grinig.
Varför jag är trött behöver jag nog inte föklara, Men nöjd och grining bör jag nog förklara.
Köpt ett vrål snyggt linne och diadem i dag. Kan hände det kommer upp kort på det i framtiden. Är i villket fall supernöjd.
Och varför är ja grinig? - Jo, som alla tjejer vet brukar man inte vara på topp när mensen är i farten i gen. Som tur är har man en förstående pojkvän. Jag ska förklara, när jag kommer hem efter en liten vistelse i borlänge (de vill säga jobbet)  Vill jag kunna komma hem och ta det lungt ett tag innan alla måsten sätts i gång. Jag bad min pojkvän laga maten efter som jag samtidigt var välldigt hungrig. Han började me det och sa  sen till mig att jag kunde väll damsuga då. Då börjar jag störtböla   ... För att? - jag vela ta det lung en stund innan jag kom hem. Då kramar pojkvännen bara om mig säger. Är Mensen jobbig åt dig? Så slänger han åt mig donsan - Kika på lite tv du.  Haha :) 


Nu sitter man här och börjar känna sig lat och ohjälpsam. Blää!


Bastu + silvertejp

I morse blev vi väckta av svärfar. Han ringe och sa att han satt på bastun. (De har nämligen byggt en bastu på gården, super fin var den!)  Så vi gick ner och bastade med han och pojkvännens syster. Super mysigt. Men som jag är klarar ja inte av så länge, blir för varmt för mig. Men härlig start på dagen en då, avslappnande kan man säga! :)


Sen klämde jag berätta en rolig sak, men välldigt korkad också. Berättade ju i går att trode det var en västing på katten, men de var falskt alarm. I villket fall när Pojkvännen kikat på de sa han " Nää tror inte det är de, den sitter ju i pälsen inte på huden. Så jag kan ta bort det." Jag tänkte "låter ju kanon det". Jag gick och fixa lite och han går in i köket och hämtar något att ta bort det med. När jag själv går in i köket ser jag han tagit upp silvertejpen och ska precis dra av en bit från rullen. Jag skriker rakt ut:  - Du kan ju inte sätta silvertejp i pälsen på han!  Hans plan var att försöka få saken att fastna på tejpen, rätt smart, men inte på en kattpäls!  haha

Falskt alarm

Falskt alarm! Ingen fästing på katten. Puuh! Skönt, var något anat. Snigel sa Conny, jag vela inte kolla. Det runda var nog skalet eller nått. Ingen aning, för när jag såg det var den rund och äklig. Aja borta är den i villket fall. Så nu kan man pusta ut.


Och får nog bli sängen snart, så man kommer upp tidigare än idag. 15:00, nej så får de inte bli i morgon.

(Svar på komentarer får ni i morgon)

Sov gott och dröm sött


Fy och blä

Håller på att laga mat nu. Potatis, fick och äggsås. Låter kanske inte som världes godaste. Men det är det! Mums! Pojkvännen är och köper ströbröd som vi glömde. Därför blev det en snabis hit. ^^ 
Senare i kväll blir de granfejen! såg på reklamen, verkar vara ett jävla liv på  dem i dag. :D  Efter det blir det film som vi hyrt. Sista johan palm filmen! :D Så grymt bra filmer!




Och vet ni vad? - Jag är lite rädd nu. Jag hatar inseckter och specielt fästingar. Såg precis en stor äklig mörk kula på en av mina katter. Kan va en fästing, inte säker. Conny får kika på det när han kommer hem. Jag är rädd! Fy och blä för fästingar!

Bilder från festerna

Har haft fullt upp i helgen. har dck vart en grymt rolig helg! :D

Fredag: ( Skrivit lite om det nedan)  Vi åkte i villket fall till Borlänge för att festa hos Max. Det vi glömde var att han slutade kl 18:00. Så vi drog hem till Totte en som skulle dit också, och lekte med hans söta barn Tuva. Sen drog vi till max. Lung men grymt rolig kväll. :)





Jag innan vi åker





Tuva, höppnar min väska tar ut min mobil och säger tacktack. :D haha





Max och Totte





Jag och Totte





Totte och Conny, dans på gång!


Lördag: Pojkana kom på att i dag skulle det bli fest hos mig och Conny. Och så blev det. Vi sitter i vår lägenhet och och dricker, snackar och dannssar. Tills vi bestämmer oss för att gå till grannen. Där hade de kräft skiva.  Blev mycket bugg. :D Grymt roligt! Älskar bugg, det är väll den roligaste danns som finns! :D
(Blev dock bara lite kort hemma hos oss innan folket kommit. )




Conny <3





Max och Conny





Jag

Söndag: Vaknade här, nyktrade till ordentligt, åkte hem till max, efter som vår bil var där. Köppte med oss Pizza och slog på en film. Efter det hem till mammasen och pappsen, de har nämligen köppt en ny hund. En liten sådan! 8centimetet bred och 6 centimeter hög. ;D haha En liten tölp! ^^ Super söt. Loppan till namn passade bra! :D (Har bara kort fån kvällen när vi kommit hem och käkat lite.)






En nagelbitare  ..





...   2 nagelbiter

Måndag: Sitter här vaknade vid 15:00. Och har bara hunnit svara på komentarer än så länge, den här dagen blir nog en lugn dag. :)


Fest * 2




Ja, blir ett kort inlägg i dag bara. Bättre uppdatering i morgon. Varför står i texten nedan. :)
Blev lite fest i går hos Max. ( Bilden är tagen innan vi åker.)
Korkade som jag och pojkvännen var tänkte vi inte på att Max jobbade till kl 18:00.
Så blev att åka hem till en annan kompis först som skulle med sen.  Så satt där och lekte med hans söta Tuva. Sötaste unge någonsin! :) Efter det, MOT MAX!
Rätt lugn kväll avslutades med 2 skräck filmer. Jag var livrädd!
Sov till ca 15 dagen efter. Och killarna kom på den brillianta idén att i dag skulle det bli fest hemma hos mig och Conny. Jahapp, jaja var bara att åka hem och göra ådning sig  igen.  Nu sitter man här och fick en kort stund över.
Därför blir det svar på komentarer och bilder i morgon från både i dag och i morgon. :)


ha en trevlig kväll.

Byxor sönder?!

Okej, har inte hänt så nycket som jag trodde. Men en fruktansvärd sak en då. Är på fest och har precis dansat sönder mina byxor. ;O

Kliar i fingrarna

Hur kunde jag glömma?! Satt här tänkte inte så mycket. Trode fortfarande jag var inprencip pank. Men så tändes en lampa ovanför huvudet. Jag får ju lön i dag! :D  Det kliar i fingrana, som de alltid gör när jag har pengar.
Behöver jag ny väska kanske? eller skor? kanske en ny topp. Ja eller varför inte hela köret! :D


Det tjuter i sovrumet

Nu har jag hört pojkvännens klocka tjuta tusentals gånger där inne i sovrumet. Tror någon är lite trötter och inte vill stiga upp. Men det gör inte mig något. Då vet ja att jag kommer bli tvingad att börja göra ådning mig. Haha  Han tycker alltid att ja tar såååå lång tid på mig. Fler tjejer som känner igen detta?
"- Men det är väll bäst att du börjar göra ådning dig nu, efter som vi ska bort i kväll" haha

Jag är lite små skakis

Jag har en klump i magen. Jag är neröv och rädd. Ja, lite små skakis så där.  Nu undrar ni jaha och varför?
- Jo det ska jag förklara. Jag har sällan turen med mig.  Och hur fan ska de då bli idag?! Ja som alla vet är det Fredag den 13 idag. Inget jag gått och tänkt på. Läste det precis på en blogg. Och ja, jag blev nerövs. I dag ska jag på fest. Och man vet ju att allt kan hända på en fest, men vad kan hända på en fest fredag den 13?! oj oj oj


Lust att hålla tumen för mig? Inte begge det betyder otur!







Tips?

Jag får panik! Jag vill göra något!  Men vad?! Någon som har något tips? - Skulle uppskattas. :)


Aj aj aj

AJ! Jag har så fruktansvärt ont i en tand. Visdomstand jag började få för jätte länge sen men som aldrig vill komma upp riktigt. Men nu verkar de hända något. För det gör så fruktansvärt ont + att de smakar blod! Kan varken uppna munnen helt eller äta ordentligt. Säger bara en sak aj aj aj



Blåbär

Det har börjat laggt sig is utanför på sjön! :O Fick en shock i morse när jag gick upp och kikade ut. Börjar helt enkelt bli kallare nu, har ju inte vart så kallt tills nu. Men jag drog på mig träningskläderna efter min ägg och te frukost. Gick ut och gick, och de var faktiskt härligt! Lite lagom kall luft, underbart! Facktiskt!  Gick för bi afären och köppte mig  packet blåbär. Fruktansvärt gått och så bra till för så mycket! :) Så har nyss ätit blåbär, mums!
Men att titta sig i spegeln efteråt var väll inte det mysigaste! :D haha


Snygg?





Är den inte för snygg?!  Bara 299kr på h&m. Värt? - Ja lätt! I like it!

Omdömet om de 2 filmerna

I går såg vi som jag skrivit de här filmerna. Och vad jag tyckte? - Ja ena var bättre än den andra, om ja säger så.



 
Handlar om måster som ska rädda världen på aliens. Mycke mer än så behövs inte sägas. d;

Inte alls så bra som jag trode. Men gick att kika på.  5 av 10



 


Handlar om en underjordisk stad som byggts när jordens undergång verkade oundviklig.
Problemet med staden är att energin som lyser upp staden abra håller i 200år.
Detta leder till en spännande historia om hur ett 3 barn försöker ta sig upp.



Riktigt bra faktiskt! Otroligt spännande film! Kan inte säga på rak arm vad som var dåligt med det därför blir det 10 av 10.

Handla + lite scrubs också

Då har man handlat. Men ja, innehållet i vår korg såg välligt knäpp ut. Efter som vi skulle äta detta i kväll. 
Såg ut som "bara det är gott passar det i hop"


Inehållet:

 - popcorn
-  kött
- sånna där små ostar som man kan knaga på
- en tidning (top hälsa, bästa tidningen någonsin enligt mig)
- tomat
- katt mat


Ja, popcorn är gott, kött vela conny smågnaga på. jag brukar även äta tomat som ett äpple och krydda på aromat, tidning är bra att läsa, kattmat, ja katten gillade ju tydligen inte den förra. ( skrivit om det i något inlägg nedanför)  Ja som ni förstår, hade vi inte någon plan för något att laga i hop. :D haha


Sen var det filmerna, de får vänta till senare nu först  kl 20:00 blir det scrubs, sen film! :D Härlig kväll! Underbart att va ledig och göra lite som man vill! Och inte behöva tänka på att man ska upp tidigt i morgon! Jag njuter! :)


Kjell

Ååh, jag är överlycklig. I gymnasitet kollade jag och ett par vänner extremt mycket på "kjell". Gå in och sök på kjell på youtube så får ni upp allt. Endera hatar man han eller älskar. :)  SJälv älskar jag han, grymt kul!


En stor applåd för Matilda

En applåd för Matilda! Tro det eller ej hon har lyft sitt arsel och städat! Bravo, ja om jag får säga det själv trodde jag att det skulle bli uppskjutet till i morgon. Promenaden får det dock bli så med. Det är kolsvart ute! Och ja, jag är ju lite harig och tycker det är läskigt. ;)


I kväll blir det att se de här filmenana.
 

   


Någon som sett?

Betyg av mig kommer sen.


Morgon än?

Ojsan. blev att man vaknade lite sent. Blev väll typ 15:15.  Så nu är man utsövd.
Vad händer i dag då? - ja det var tänkt att jag skulle, städa, ut och gå. Vi får väll se hur det blir med allt det! d;
Än känner jag mig inte på topp, på grund av att jag vaknade nyss. Jag har inte lust med någonting! :| Men de kommer kanske snart? d;


någon minut över 2

Nu är kl någon minut över 2. Det betyder att pojkvännen kommer hem från jobbet om ca 2 timmar. Det i sin tur betyder att jag borde laggt mig för länge, länge sen. Tack och bock för mig idag!



Underbart vackert

Var in på fokies blogg ( http://fokis.se/ ) Där hade hon laggt ut denna vidio på världens mest avancerade fotän. Och det är nog det vackraste jag har sett!



Ullaredskillen

Ja som jag skrivit nedanför, har inte dagen varit ett dugg bra. Rättare skit!
Men jag känner det börjar vända nu!  Surfade runt lite och gick in på en blogg av en slump. Och vad ser jag?! Ullaredskillens blogg! Härligt, oh ja!
Ni som inte såg det avsnittet av "Ullared" Borde leta upp avsnittet, finns säkert på internet och ta sig en kik!
Själv gick jag och städade när avsnittet sändes. Så dyker denna sjukt gryma kille upp i tv rutan. Städnigen stanna av totalt.  Självförtoende? - oh-ja, lite go i den grabben om man säger så! ;)
http://mattixstylingtheworld.blogg.se/


Halloween

Okej, jag har råkat följt en visst mönster ett tag nu. "Lägga upp bilderna från en dag, för för för sent" mönstret.
Här kommer en bild från halloween jag tycker förklara kvällen rätt bra.


Roligt, lite knasigt, och korkat.
 




(Max, jag och någon som klätt ut sig till svampbob. d; )
 

Dagen är upplagd för besvär

Jag har några funderingar, köper jag äcklig katt mat?  Ja, först som jag skrev i förra inlägget så var min katt tokig i en drink. I dag har han varit jätte tarv på kex, ägg och tomat. Eller ja, han vill rättare sagt ha allt jag äter.  Äcklig katt mat? Eller trött på smaken? Köpte ju en skit stor påse katt mat sist. Tänk er själv att äta samma måltid flera dagar i red. Fy fan!  Nej får köpa något nytt i morgon. ;D haha


Och förutom det, så har dagen     ...  ja, gått skit helt enkelt! Började med att jag var ute och övningskörde med pappa. Allt gick kanon! var som om jag haft körkort länge! Sen kommer jag till körskolan, och ja va ska man säga? Var som att det var första gången jag körde! Blir så arg, ovan med bilen, nervös efter som jag vela de skulle gå bra där också. Då blir det så. Total katastrof, glömmer blinkers, glömmer stanna för gående, mja man kan säga att jag gjorde alla fel man kan göra. Körde inte över någon i vilket fall. Får väll vara glad för det. Hum!


Inte nog med detta, på bussen satt 2 alkisar och sa att jag hade så fin ryggsäckt. Och jag som hellst vill slippa se den. Nå så grymt ful. Om jag hade haft en påse med mig och kunnat lasta över mina grejer i den hade jag fan gett bort den. Snälla, lägg inte märke till min fula ryggsäck! 0_o 


Så kommer man hem, pojkvännen är snortrött och grining, jag är sur. Ja det var upplagt för en icke bra dag helt enkelt. Han åker till jobbet och jag sätter mig i soffan och tänker att jag inte ska göra ett piss i dag. Enda gången jag reser mig ur soffan är för att släppa in katterna. Och va händer?!  Jo, katten har virrat bort sig i husgrunden. ( alla hål in är igen bommade förutom ett som han hittade. Sen satt han och gnällde och vela komma ut i ett igenbommat.) Typiskt, va fan ska jag göra nu när jag inte vet vart han smitit in?! Efter ha frågat de nedanför mig vart det är öppet lyckades jag tillslut locka ut min kissemiss!


Nu tänker jag sitta här, och inte röra en fena. Eller rättare sagt vågar inte röra en fena. Orkar inte med en motgång till för dagen. (Ska svara på komentarer nu, men såg att många missat sin bloggadress, var noga med det!  Vissa kommer jag inte in på, felstavning? - så inge svar testa i gen. Inge svar då heller, Ja då får ja ursäckta mig med min usla datorn. Kan bli knäpp i bland.)


Annars då? - Jo förutom det är det frid och fröjd. ;D Ha en trevlig kväll


katt till alkis?!

Haha kom på en sak att berätta. Ja, Max vaknade av att Min sötnos till katt stoppade ner tassen i hans gammla drink och slika is sig. Han tog bort han Cozmoz, ja inte specielt bra för han att dricka drinkar. d;
Sen sitter jag och kollar på tv, och vad händer han börjar i gen. Jag tar bort han gång på gång.  Han gav sig inte förens jag hällde ut den. Nej, min lilla kisse miss är kanske alkis! d; haha Bäst att se upp vad man har på bordet!



Farsdag

Farsdag i dag, kommer dock ge pappsen ett kort i morgon i stället av flera andledningar


- Pappa jobbar för det första
- Går typ inga bussar i dag. Och bor ju rätt långt bort ifrån dem
- har var där i flera dagar och får för en gång skulle vara hemma hela dagen. men lär tebax i morgon på grund av jobbet
- Då kan jag lika gärna ge han ett kort då. :) Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. ;b




Men i villket fall, Grattis på farsdag pappsen! <3 Du är bäst, helt enkelt en kanon pappa! :)


Rolig kväll!

Blev en kanon dag i går. Började med jobba, men slutade kl 14. Så Dagen fanns fortfarande kvar. Sen tog jag promenad till mammsen och pappsen. Ja, lära hämta alla grejor jag tagit med för att jag sovit där i ett par dagar, och ja sen var man ju sugen på mat också. ^^   Efter maten letade mamma upp tyg hon hade hemma  som hon trode skulle passa som gardiner hemma hos mig. Så ja, jag fick övningsköra till mormor och låna hennes symaskin, sen fräste vi hem till mig och sydde gardiner. :) Så nu är det snyggt i vardagsrumsfönstert, härligt!
Efter att mamma åkt hem såg det inte ut att bli mycket mer av dagen. Dega framför tv och datorn.


Ja, sen hände det! :D  Fick ett telefon samtal och Max vela hällsa på! :D (gemensam kompis till mig och min pojkvän) Skojskoj. Han kom rätt sent och jag var gris trött! Shiit hur skulle jag hålla mig vaken?! Tryckte i mig kaffe, och blev bjuden på en drink och en öl när han kom. Mums! Sen blev det en riktigt rolig kväll med mycket skratt! :D  Vi ahde bestämt oss för att vara vaken när Conny kom hem kl 4 på morgon. Och ja, han satt i soffan och halvsov och jag i fotöljen och blundade. Haha! Men somnat hade vi inte!  Så ja när  han kom hem kunde vi äntligen sova! :D haha


Kanon dag och kväll! Superskoj!  Conny vela dock också träffa Max lite mer än han fick, så vi bestämde att vi ska hem till han nästa helg också! :D  Men för tillfället får man tacka för en kanon kul kväll vännen! :)


Vad händer härnäst?

Okej, det är bäst att jag aldrig lovar updateringar eller liknande. Blir aldrig som jag tänkt mig! Som häromdagen när jag lovat uppdatering, ja det sprack som ni sett. Jag ska berätta varför. Jag och Conny får ett telefonsamtal nere från vår lägenhet att vi apsolut inte får använda nå typ av vatten i vår lägenhet efter som det är stopp i avloppen och allt rinner ner till dom nedanför. Jag skulle jobba dagen efter och verkligen lära ducha efter som jag redan kännde mig välligt äklig! Stopet i avloppet skulle inte hinnas fixas till det. Blev att ringa efter mamma och pappa och fråga om de kunde hämta mig så jag kunde sova hos dom så jag kunde ducha.  Efter som det tar en stund att åka framoch tillbax, så blev det för sent för att sätta sig vid datorn.
Ja sen har jag tänkt låna brorsans dator (lära sova hos dem några dagar). Ja men då har han kopplat datorn till tv och anväder det som båda. och ja, jag är inte så teknisk och fick helt inte i gång det, och han var inte hemma. Nu är jag äntligen hemma och sitter här och skämms för jag är så usel på uppdateringar på grund av att allt går i mot mig. haha
Endra är de fel på internet, stopp i avloppet, jag är oteknisk. Ja allt kan hända. Jösses vad händer härnäst?  ;/

uppdateringen ska skärpas

Som ni märkt har de inte funntis tid till uppdatering. Sorry



Samanfattning av haloween kommer i morgon då jag även kommer kunna ladda upp bilder. Har inte med mig min kamerasladd hem till mamma och pappa.


Men däremot kan jag skriva någon kometar om gårdagen som ändrades snabbt och i dag som har rullat på även fast det blev en stressig morgon.


Igår: Gick upp och började städa efter som jag och pojkvännen skulle få besök. Totte och hanna och deras Lilla tuva skulle nämligen komma. Städa och raffsra bort det värsta sen in i duchen och vidare till afären och köpa kakor och rultårta. :) Mums!  Vi fikade och satt och pratade. Kanon trevligt! När de bestämt sig för att dra sig hemåt drog jag och Conny på oss jackorna och åkte in till rusta för att shoppla lite. Blandanat en ny våg efter som vår är knäpp. (Vi testvägde oss när vi kom hem och även efter maten, vi båda vägde ca 1 kilo mer efter maten. ;D haha)  I villket fall när vi precis ska åka från rusta ringer mamma. "- Ja, ni gör om ni vill men pappa fyller år och vi ska fika."  Oj! Vi åker till city gross och ska handla mat och kika efter någon present till pappa. Vi hittade ett axe kitt med schapo och deo eller va de va. (Ni vet den här de var reklam för förut choklad doften) Sen en brun handuk.  Ja, jag vet inte varför men pappa dushar flera gånger per dag så tyckte det passa, tror han tyckte det å, för glad blev han. :D 

Idag: Jag går upp, och känner hur jävla trött jag är, nästan död rättere sackt. Jag gör ådning mig. Och när jag ska börja packa väskan efter som jag ska sova över hos mamma och sen skulle jag klä mig, ja då ser jag att jag måste gå, och det är nu! Där står jag i anttlinne och en tom väska. raffsar i hop något i väskan och drar på mig det första jag ser. Springer sen till bussen   ... som jag missar. Får gå en änu längre sträcka och ta en buss uppe från vägen som somtur va gick en bit efteråt.   Jobbade 11-17 och har sendess vart social med henne och lite främmande som kommit. :)



Ska skärpa mig med uppdateringen.


RSS 2.0