Patetiska människor!

Jag är så jävla förbannad! Vad har det tagit åt folk nu förtin?!

Du minns väll lunarstorm.se som var så populärt förut?  Även jag har en sån. Men är dock inte inne längre. Händer att man loggar in i bland när man har extremt tråkigt. Och det hände precis. Men som vanligt blir jag så där jävla förbannad! Jag har fått mail.. Från början verkar personen jätte trevlig. Och man svarar för att vara snäll. Men sen börjar det! Då får man en jävla fråga om hur stora bröst man har eller bara nått helt vrickat! Är folk så jävla desperata att dom att dom lär veta sånt?! Och dessutom i ett mail från en okänd person?! Det gör mig så förbannad! Och sånna här mail kommer från folk i blandade åldrar. Även gammla vill säga! Det är inte konstigt att många gjort sig av med sin lunar och sidan har tappat nå så grymt med folk!


Jag blir förbannad och äklad!


Skriver i gen sen så får ni veta vad jag fått i precent + bild på dem. Men först ska jag sätta upp mina nya gardiner.

Rättvik!

Jahaja, då fyllde man 19 i går.  Var i Rättvik som sagt, rätt kul. :)  Träffade på några roliga raggare. Så gissade vi ålder på varrandra. Så skulle ena av raggarna gissa ålder på mig. Och vet du vad han säger?! :D


- Det är svårt och tror jag komemr vara lite elak. Men jag tror 19år. 


Va då träffrätt! Fyllde licksom 19 just den dagen också! :D haha!





Här har vi dom 2 klockrena raggarna! :)


Sen när vi skulle gå i från dom glömde jag jackan min. Drygt! Och inte tänkte jag heller på att ena av dom skrivit in skrev in sitt namn (och la även till sitt telefonummer) För att jag skulle komma i håg va dom hette för dom lovade nämligen att komentera min blogg.  Men inte en tanke på det utan jag försöker leta på dom. Och det är inte lätt på classik car week inte. (eller hur det stavas)  Snor mycke folk! Kom i jalla fall på det i dag att jag ahde deras nummer så jag ringer. Och vet du var jag får för svar? - Den lämnade vi till ett par poliser. "Ååh, drygt" Var min första tanke. d;


Sen blir man så matt på folk i bland. I går när jag letade efter jackan stannade jag till vid några som stod där raggarna stått tidigare på kvällen och frågade om dom sett dom. Vet du vad jag får för frör svar?!
- Har du pojkvän?
-Ja?
-Okej då kan du dra!

Okej? Så bara för jag har pojkvän kan man inte prata med folk?!  Blir så matt!  Sen några fler incidenter av konstigt beteénde. Anars var kvällen toppen! :D 


Vad jag fick i present kommer upp i morgon. :)

Ja, jag är lycklig...

Jag är lycklig! I dag hittade jag väskan och min kameraladdare! Kameraladdaren had ejag i väskan precis som jag misstänkte. ^^  Och väskan låg i bacluckan på bilen. Skönt att ha hittat den!


Har även jobabt i dag. PÅ konsum för den som inte vet. ;D Gick rätt bra förutom någon mystisk knarkare. :S Läskigt! ;D


Nej nu ska jag hoppa i säng och om ca en timme är det min födelsedag!  Grattis på mig!
Så immorgon kommer Baby och hämtar mig efter jobbet kl 18:00 för sen ska vi till rätvik. Så tyckte jag att vi skulle äta ute i morgon också, så då föreslog han att vi skulle äta på max.  hum, inte vad jag tänkt mig. Menmen kommer nog va vrålhungrig efter jobbet så det kommer nog antagligen bli det som slinker ner.
Sen sa han även att han jag får bestämma helst vad vi ska göra i morgon. Han går med på allt, så jag tror jag ska föreslå ne klining på ryggen. Efter som jag verkligen älskar det och han hatar att göra det. Bäst att passa på! :D haha


Trevlig kväll trotts allt

Micka, kom hit en sväng på kvällen och hällsade på. Trevligt! :) Inte träffat henne på ett tag nu. Så det var skoj. Det bästa med henne är att vi behöver inte göra något. Ingen stressad person lik som jag! Vi sitter bara här och de bara möljer ut saker ur munen på oss och vi bara pratar och pratar. Men ofta inget djupt, lättsamt roligt prat ska det vara.

Fick även en födelsedags present av henne. :D Fyller nämligen år på Tisdag!  Hela 19 år. ;b Sen är det bara 1 år till så är man halvvägs till 40. xD  Haha




Tack micka! :D Blev jätte glad. Men son vi prata om i dag. Tycker det är otroligt pinsamt att
öppna precenter. Så kan hända att jag inte visar min uppskattning så bra. :)

Sen måste jag ju bara tala om en sak hon fråga mig i dag innan hon åkte till mig.
Hon vela köpa med sig något att äta för hon vela inte ha chile con carne. Så hon skulle köpa med sig tortelini (vette fan hur de stavas.) Så frågar hon mig:
-Får jag låna vatten och kastrull hos dig? 
Haha! Är jag verkligen så snål? :D haha






Sen vill jag även klaga mig lite över lök! Fy fan, brukar klara av att skära en halv lök innan mina ögon känns totalt sönderfrätna. Men till chile con carnen skulle jag ha 2 lökar! AJ! pluss måste det vara fin hackad så att conny klarar av att äta efter som han hatar lök. Har bara ett ord att säga och det är just....        -Aj!

Vissa dagar är nog inte tänkt att man ska kliva upp ur sängen.

Ååh! Vissa dagar går bara inte ett dugg bra!


Dagen började med att jag skulle leta efter min kameraladdare, efter som minkamera strax kommer vara helt död.
Jag har letet precis överalt!  Men tror ni jag hittade den? -NEJ!
Då kom jag på att den kanske ligger i den vita väskan. För den hade jag med mig i malung och lika så min kameraladdare. Så tänkte att jag kanske packade ner den i den.
Så slog tanken mig. -VART FAN ÄR MIN VITE VÄSKA?! Jag har även letet efter den och den finns ingenstanns.
Har städat i dag också så den kan knappast ligga gömd i röran. Nej för här är det fint nu!
Jag måste helt enkelt ha glömt den. Men vart?! För jag vet att jag hade den med hem från malung!


Och så efter den dryga upptänkten börjar jag laga mat. Chile concarne som de aldrig blev att jag lagade igår.
Så jag sätter i gårn och hackar lök och tar fram grejer. Så kommer jag på att man ska öppna 3 konservburkar. Och konservöppnaren ligger i diskmaskinen! Suck, inte så värst länge kvar så lika bra att slå sig ner och vänta klaga sig lite över bloggen.

Nej, vissa dagar är nog inte tänkt att man ens ska kliva upp ur sängen.

Bilderna är där dom hör hemma



Nu sitter man här osminkad, flottig i nattlinne och är nästan lite svettig efter allt slit. haha
Ja det är nämligen så att jag äntligen tagit mig tid att ladda in bilderna på datorn från min kamera och laddat upp dom på bloggen under respektive inlägg där dom hör hemma och skulle ha vart för länge sedan. Menmen bättre sent än aldrig.



Så nu när det är gjort och kollar på klockan och inser att den är runt kvart över 12 så blir jag lite glad. Klockan rör sig ju på sig för en gång skull! Kvällen har vart så himmla seg och vill bara att den ska gå någon gång så klockan kan bli 4. Då slutar Conny jobbet och man får någon att vara social med i sitt lilla bo. Härligt!



Var tänkt att jag skulle städa i dag, men icke! Drog och handlade och köpte hem saker så jag kan göra chile con carne i morgon. Men fundere stark på att göra det nu så tiden kanske rusar i väg. Sen har jag även gjort potatis, fiskpinnar och spenat i dag. Spenat är nyttigt, så gjorde även chokladpudding och choklad mousse så man får lite balans på det hela! :D haha!
Så nu får man hoppas att conny blir glad över alla gosaker i kylen! ;D



Blir så trött

Blir så trött! Jag och Conny går om varrandra så inothelvete! När han jobbar är jag ledig och tvärs om. Blir så matt. Och han jobbar desutom natt. Börjar mellan 16-17- och kommer sen hem mellan 4-5 på natten. Så sitter man själv hela dagen! Så otroligt trisst. Så sitter man här och undrar va fan man ska göra..  I går blev det att jag somnade till filmen "tingeling" Som är så otroligt söt! Barsligt jag vet... Men jag är sån. Och i dag fick man höra att Robin och några skulle på rockhouse. Då tänkte jag. Toppen! Då föjer jag med och tar en öl. Men inte! Tittade bussar och sista bussen härifrån skulle jag aldrig hinna med! Bajs! Så här sitter man.. Vad ska jag göra då da? Jo får nog ränsa i mina bilder så dom bilder jag tänkt lägga ut  kommer upp på bloggen någon gång.


Vi hörs, uppdaterar mer senare.


Kryssning + tänkt svettig slokväll

Blir att åka kryssning i agusti med Conny och hans familj pluss grannarna. Skoj skoj. :D Var bara ett problem. Conny hade betalat in och jag viste ingenting, och jag jobbade en av dagarna kryssningen skulle vara. Så i dag fick jag ringa till chefen. Blev lite nervös efter att han sa att jag absolut inte fick åka. Men som tur var den skämt och jag skulle naturligt vis få åka! :D haha Så nu blir de röj på kryssning! :D längtar!



Sen kom jag ju på att jag kanske borde berätta om lördagen då. Vi vaknar i Malung i husvagnen, totalt svettiga. Drar på sig ett linne, de störtsa bjukisbyxor jag har och drar upp det flottiga håret i en knutt. Vi sätter oss i bilen och åker hemot utan att varken ducha eller nått. Kändes skapligt meningslöst eftersom Conny skulle skjuttsa förbi mig hemma hos mamma och pappa. Skulle sova där för att jag skulle jobba tidigt dagen efter. Jag viste även att jag skulle va helt ensam efter som alla är borta på semester. Så kommer jag dit....  när jag öppnar dörren hem till oss hoppar min syster fram och skrämer livet ur mig totalt. Och det visar sig att det är fest..  Och där står man. Men man får glädja sig med att jag hade skönast klädsel på den festen i jalla fall.  haha :D


Vistelsen i Malung är över

Då har dagarna flygit i väg och man är hemma i gen. Vistelsen i malung var sjukt kul!  Blev dock inge tänltning. Fick låna Pirres pappas husvagn på nett vilkor att vi lämnaden som den var när vi kom dit.  Allt gick utmärkt tills Pirre själv kom in. Först kasta han Conny in i fönstret å det blev en lång spricka. Sen  Va Mickey och pirre och lekte i föstret så hela jävla fönstret trillade ur. Efter måmga om och men fick dom tillbax det lagomt bra. Men ingen rörde fönstret efter det, i skräck för ett ras till. :D Haha


Sjukt trevligt folk var det å. När jag var på toa råka en kille spilla ur min cider. innan jag avr tebax var han och köpte en ny. Inget som förekommer ofta i borlänge precis.

Jag är nöjd och vet attt dit kommer jag åka tillbax till fler gånger! :D Även fast det fanns några insedenter man kunde ha stått över. Menmen, jag är nöjd.


Nu så har jag äntligen laddat in bilder från kameran och kan då även ladda upp dem här. :)
Har dock bara bilder från förfesten en av kvällarna då det var musik, öl/cider och pingis som gällde.




Malungs pojkar




Och så min pojk men sin älskade gitarr. ;)




Och den klockrena Pierre som mest smyger runt och fnittrar. :D haha




Skurt och Conny klingar lite. :)



Sen gjorde skurt sig fin med krusat hår som han skämdes för. :D haha



Även så Conny. haha! :D Gullis




Var även tänkt att denna lilla Lukas skulle bli sminkad. Men lyckades rädda sig undan
Men Lukas en fråga med tanke på bilden. Rädd så du skiter på dig? ^^D haha Skön kille!





Precis efter Mikey och Pirre haft ur fönstret.
Ledsen ? Inte ska du va de, du har just haft ut ett helt fönster. :D haha





Mikey leger kosrvtjock och piggar upp sig. :D haha

Tältning några dagar.

Jaha, då kommer man bo i tält de senaste dagarna. Och nej vi är inte vräkta. Vi ska bara till malung. Dannsbandsvecka och en massa roligt folk. Kan bara sluta på ett sätt... förbannat roligt! :D

Åker i morgon efter jobbet med Jutta och Conny, kanske emelie. Mikey kunde inte följa på grund av penga brist. x(  Men ett tipps, gör som Jutta gjorde i dag. Panta brukar! :D haha Vi var på kupolen i dag sen  när vi ska hem säger Jutta -"nu ska jag hem och panta burkar så jag har råd att åka med i morgon." haha Det värsta var att det var sant! :D haha

Hittade lite grejer på kuppolen i dag. Sjukt snygga leggins jeans. ljusa med "hål" på benen. Kan ta kort sen. Sen en stor färglad tröja och en helt blå och vit randigt långt linne. Jag är nöjd. :)

Aja är nog daggs att sova snart. börjar jobba kl 7 i morgon .:S Inte kul!


Har nu laddat upp bilderna från kameran så jag kan visa mina nya kläder.




Galen helg

Ojoj, villken helg. Fredagen blev galen. 20års fest för Petra. Det hela slutade med att alla hängde i taket på altaned och dinglade och jag och svärmor dannsade på bodet. Även Petra, Conny och Conny kom upp en sväng. Galet!


Lördagen var det fest hos Connys jobbar kompis. Jag och Conny åker dit. Jag som inte känner en kotte och Conny som känner endas hans jobbarkompis. Nervöst i början men, men det går över efter man märkt att det är galet trevligt folk. Massa babbel och Singstar.  Kvällen slutar dock på besök på akuten. Får ett samtan att connys pappa är på väg in med trasig axel.


Söndagen: Slut men drar ändå tummen ur arselet och sädar och röjer upp i svinstian där en bomb slagit ner.


Galen helg, men jag är nöjd.


Så där nu ska jag äntligen ladda upp bilder.


Ska väll börja med en bild på födelsedags barnet. :)



I början när det var grillning tävla dom om vad dom kunde göra när dom hängde i taket och villka som kunde stå på huvudet. :D

  

Conny och Danne



Pål och en jag inte minns namnet på



Pål och jag




Petra (födelsedags barnet)  och Conny



Jag och Svärmor Carola :)



Conny längstbak, petra näst längst bak, Jag och Conny och så Jossan




Carola på bordet . Kör hårt! :D




Conny och Petra på bordet.




Dans på bordet, danns på soffan, och hängning i taket. Nej, golv är väll onödigt säg!


Kaos

Regn kaos i går i borlänge. Har bilder att via sen men är hos mamma och kan inte lägga in bilderna på datorn. Så bilder kommer kanske i morgon. :) Om det hinns med vill säga. Ska köpa 20års present till Petra sen hem till Grycksbo och gö ådning mig. För i morgon ska hon ha 20års fest! Grattis till henne i förskott!

I morgon när jag ändå är på stan tror jag ja ska köpa mig en regn kappa och ett par gummistövlar.. Jag är trött på att bli blöt nu..




Efter lång väntan kommer nu bilderna.

Bilderna visar hur det såg ut under en av alla översvämmade boar och vägar i borlänge.
Den här bron ligger vid hushagsskolan.











Det stog folk och spärrade av vägar men ändå ska någon trotsa och åka där en då. Och Hur slutar de? -Dom fastnade!

Vår lilla Farmor

Fick ett jobbigt samtal på jobbet idag...  Vår lilla Farmor har somnat in.
Jag vet att det är sant, men ändå kan jag inte tro det. Det känns så overkligt. Inte min farmor!
Jag är nollställd, chokad och vet inte vad jag ska skriva,
Men en sak är säker, hon kommer alltid finnas med oss. Jag kommer påminas om henne varge dag. Tavlan i köket ser jag varge dag, och den har hon gjort. Helt vit med katter på. Jätte fin! Tack Farmor! <3 Du finns med oss.


BIO!

Jahaja, då sitter man här nyvaken och seg. Borde börja städa nu så det ser hyffsat ut här i svinstian. Men fy så tråkigt.

Ikväll blir det bio med Conny. Mysig!  ^^D Blir antagligen Ice age. ;D Nörd paret! :D Men dom är facktiskt bra!
De tycker nog fler än jag. Visst? :)

Lika bra att inse.

Jag har insett att jag aldrig i livet kommer hinna med min storstädning. Har hunnit med mycket, men inte så mycker som ja vela. gjort hela köket och hallen. ränsat alla skåp och torkat och allt. Gnidit bort allt skit. Skönt! Sen började ja i vardagsrumet med min gaderob. men så ser ja nå groteskt stor insekt och springer och gömmer mig i sovrumet och sommnar till en film. Nu sitter jag  här och nyss gjort i ådning mig. Ska dra och handla så ja kan gö nån mat innan jag börjar jobba kl 5. Lika bra att dra ett streck över städningen. Får va nöjd med det jag hunnit. får göra andra hälften en annan gång. ^^ Det jobbigaste med det är att det är fint i skåpen där ingen ser, och ser värre ut utanför än när jag började städa. Hum, en sak är klart det kommer aldrig mer bli en sån här storstädning som skulle ha tagit 3 dagar. :D haha


Efter många om och med har jag nu dragit ur tummen ur arselet och tänkte ladda upp en bild från städningen. Alla jävla plast kassar jag inte förstod hur vi fått platts med i en kökkslåda. Det är nå så sjukt mycke!


Flera dagar i kortfattat format

Det här inlägget skulle ha lagts upp i går, men datorn förjade flippa. men det har ju vart försenat i massor av dagar så en dag till skadar nog inte. ;D




Då kanske man ska börja det här blogg inlägget med att visa tårtorna jag gjorde till 100års kalaset jag lovat så länge. d: Men här är de nu d: Dock är ena tårtan väldigt knölig efter en viss insedet. Sått och lutat för mycket på bilresan och glidit i sär, försökte fixa så gott ja kunde. Menmen de vart nöjda i jalla fall. :)
 





Sen var det de här med Peace and love. Riktigt skoj! Jobbade i konsumtältet på kampingen så fick peace and love band och kunde gå på hela festivalen! det är bra! :D Första dagen gick jag dock inte in på grund av att jag var lite toffel då. Killen hade inget band och skulle jobba de andra dagarna men vela sitta utanför, Så det gjorde vi. Lika trevligt de!  Där utanför entrén träffade vi lite konstigt,  men roligt folk. Det var ett gubb gäng som var arbetskamrater + chefen. Där va de inge fjäsk för chefen inte. Det skrevs de enda och de andra på han rygg bland annat "Säljer mig billigt". Höjd lön? Nej skulle inte tro det. Chefen åt även chipps  från en chipps hög mellan benen på en av hans anställda. :D haha Helt galna!  Och det första vi fick höra från dem var att "ljug så mycket ni kan medan ni har chansen" så det tog jag och Petra till oss direkt, och under hela peace and love kom de inte ett sant ord ut från vår mun. :D haha Och föresten  deras klädsel får man inte glömma...     eller rättare sagt kan man inte glömma. 







Sen kom det även fram en kille och en tjej och börja knäppa kort på oss när vi satt där och sjöng. Och så frågot dom "vad heter ni?"  Va ba :- höm Matilda va då da? Ja ni kommer va med i Avesta tidning, fick vi som svar. :D haha

Sen köpte jag Petra och jag även sjukt snygga brillor som vi var sjukt fula i. och det fick vi höra ett antal gånger! :D haha!




Efter fest hos syrran ena dagen också. Där va de massa skvaller.. dock om oss  själva! Men sjukt kul! :D Sen var det daggs att gå hem till andra syrran och lägga sig tidigt på morgonen. Han inte sova mycket förens hon var i köket och skramlade och skrek att de var frukost. Sen var man död hela den dagen. ;D



Det var väll peace and lov i mycket kortfattat format.



Sen får man heller inte glömma att Mikey var här i ett par dagar och hälsade på. Det tog på pojken. Fick va med Conny hela dagen medans jag var och jobbade. Efter det kunde han knappt gå och han trode han skulle koka upp. Kräft Mikey. :D Hämtade frysta grönsaker att kyla ned sig med och använde en halv flaska kylbalsam :D Haha
Sen skulle vi till mamma som fyllde år. :) Grattis till mammsen! :D  Då åkte han hem och packa och tänkte följa oss tillbaka nästa dag (som han inte gjorde med undanflykten  "ska städa" haha)  Men vi åkte dit med smörgåstårta i jalla fall efter som han var så avensjuk på att vi skulle äta de. ^^ 





Sen för någon dag sen var även Jocke ochhan tjej här. :) Låg i var sin gummibåt och drack lite öl. Sen kom dom på den geniala idén att lossa bryggan och ah som flyt brygga. Och de gjorde vi. Vi paddla ut en bra bit. Så märker ja att de kryllar av spindlar. Och jag som är hysteriskt rädd, så ja tvinga allihop att paddla in i gen.  Inte så lyckat men hade vart om dom jäkla spindlarna kunnat hålla sig borta.





Nej nu får det vara nog skrivet för den här gången.


Ser inget slut!

Har precis gett mig in i en flera dagars städning märkte jag precis! Bajs..  Tyckte en stor städning skulle behövas, och då menar jag verkligen BEHÖVAS! Har bara hunit med att ränsa ur kylen och mina 2 skaferier och ena av de under del förvarar vi glas och pantburkar och liknande.  Fick i hop en och en halv sopsäck pantburkar! Vi blir ju miljonärer snart på de här "sopskåpet" :D haha. Och skänka mat till behövade kan jag också göra hade 3st likadana mjöl påsar!  Har överdrivet av allt! är någon hungrig kan den ju höra av sig! xD haha Om någon känner "-Åh, äntligen får jag bli mätt" så kan ni tacka Max, var hans geniala Idé. :D Välldigt omtänksam pojk! :D haha

Sen måste forsätta en stund till tills de blir för sent...  och i morgon går nog hela dagen åt att städa klart.. Man får hoppas på fult väder anars blir jag väll aldrig klar! :D haha!



Sen måste jag väll själv tacka älskligen som vart lite söt i dag. Jag blev så glad att jag började städa! :D ;b



Skriver senare i gen om det jag igentligen skulle skriva om, som de stod i andra blogg inlägget. ;D


Massor att göra

Oj oj oj,  någon som märkt att jag inte skrivit på välldigt länge? Om inte, sjukt bra.
Har haft fullt upp med det ena och andra.  Har bland annat:

  • Peace and love
  • jobbat
  • försökt passa ii hop pojkväns och min tid efter som vi gått omvarran skapligt mycke.
  • vart ute och solat medan man kan.
  • sysselsatt sig med andra smått och gått. har helt enkelt inte kunnat blivit av.

Men som sackt jag har en massa billder och en massa att berätta så jag inte vart jag ska börja och ja ens kommer få ner nått. Det visar sig. Men inte i dag.  är nämligen på besök hos mamma och pappa och borde va social nu. Vela bara få ner något i bloggen. ;)  Tror jag ska ha tid i morgon kväll att skriva! Vi hörs väll? ;b


RSS 2.0